Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Zvery v Liverpoole. Fanúšikovia nechali po derby na Anfielde spúšť

Po nedeľnej prehre 0:2 s FC Liverpool sa konkurenčný Everton dostal v tabuľke Premier League na zostupové 18. miesto.

25.04.2022 16:00
Tréner FC Everton Frank Lampard. Foto:
Tréner FC Everton Frank Lampard.
debata (3)

Na sedemnáste Burnley aktuálne strácajú zverenci trénera Franka Lamparda dva body. Práve skutočnosť, že do zostupového pásma dostali Everton práve hráči FC Liverpool, mohla spôsobiť agresívne správanie hosťujúcich priaznivcov.

Nevraživosť medzi oboma odvekými rivalmi sa po zápase rozšírila aj do útrob štadióna Anfield Road. Fanúšikovia Evertonu boli obvinení z úmyselného poškodzovania zaradenia na štadióne.

Na sociálnych sieťach sa rozšírili snímky, ktoré ukazujú niekoľko rozbitých televíznych obrazoviek, zničené toalety a vytrhané rozvody zo stropu.

Frustráciu Evertonu potvrdil po zápase aj jeho tréner Lampard, ktorého rozhneval výkon rozhodcu Atwella. Protestoval najmä proti neodpískanému pokutovému kopu po ataku na Anthonyho Gordona.

„Pre mňa to bola penalta. No tu vám ju neodpískajú. Ak by bol takto faulovaný Mo Salah, pískne to. Nesnažím sa vyvolať konflikt, to je jednoducho futbalová realita,“ uviedol Lampard.

Najbližší víkend čaká jeho tímu ďalší náročný súper v súboji o veľmi dôležité body v súvislosti s bojom o záchranu. Na domácom štadióne privíta Everton FC Chelsea.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Premier League #Frank Lampard #Everton FC