Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Hviezdny Argentínčan končí. Trápia ho srdcové a respiračné problémy

Argentínsky futbalista Sergio Agüero oznámil počas stredajšej tlačovej konferencie na Camp Nou rozhodnutie o ukončení profesionálnej kariéry.

15.12.2021 13:16
Britain Soccer Premier League Sergio Agüero Foto: ,
Sergio Agüero v drese Manchestru City.
debata (7)

Dôvodom sú srdcové a respiračné problémy, ktoré sa uňho objavili ešte v októbrovom ligovom zápase Barcelony s Alavesom (1:1).

Francúzsko Futbal liga Saint-Etienne PSG Čítajte viac Ramos po žrebe: Real milujem, ale budem proti nemu bojovať až na smrť

"Rozhodol som sa ukončiť profesionálnu futbalovú kariéru. Je to veľmi náročná chvíľa. Rozhodnutie som prijal pre moje zdravie, pre problém, ktorý sa objavil pred mesiacom a pol.

Bol som v rukách dobrých zdravotníkov, ktorí urobili maximum a odporučili mi, že najlepšie bude prestať hrať," povedal 33-ročný Argentínčan, ktorý sa pred samotným oznámením neubránil plaču.

Najdrahší slovenskí futbalisti Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
11. Ján Greguš (San José) - 603-tisíc.

Útočník striedal v októbrovom zápase La Ligy už v prvom polčase, pričom sa sťažoval na bolesť v hrudníku a hneď putoval do nemocnice na vyšetrenie. Odvtedy sa na ihrisku neobjavil.

Agüero po desiatich úspešných rokoch v Manchestri City prestúpil pred touto sezónou do Barcelony. Zo City odišiel ako najlepší strelec histórie klubu (260 gólov).

Argentínskej reprezentácii v lete pomohol k zisku titulu na juhoamerickom šampionáte Copa América. Informácie priniesli britské médiá.

7 debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #kariéra #koniec #Sergio Agüero