Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Hamšík je najlepšie hodnotený hráč tureckej ligy. Reagoval skromne

Najlepšie hodnoteným hráčom tureckej Süper Lig je kapitán slovenskej futbalovej reprezentácie Marek Hamšík.

29.09.2021 10:09
Marek Hamšík Foto: ,
Marek Hamšík.
debata (5)

Uvádza to špecializovaný portál Sofascore, podľa ktorého je 34-ročný stredopoliar po siedmom kole so známkou 7,66 lídrom súťaže.

V tureckej lige sú po 7. kole ž iba dve mužstvá bez prehry – Konyaspor a Hamšíkov Trabzonspor. Trabzonspor je na druhej priečke, iba bod za Fenerbahce.

Marek Hamšík Čítajte viac Trabzonsporu ide karta. Znova mu pomohol líder Hamšík

Spolu s Izmirom, Besiktasom a Hatasporom dal najviac gólov – 14. Hamšík prišiel do Trabzonsporu v lete a okamžite sa stal kľúčovou postavou tímu.

Absolvoval všetky súťažné zápasy, za necelé dva mesiace to bolo jedenásť stretnutí. V Süper lig z možných 720 minút odohral až 708.

„Určite je to príjemné počuť, no treba to brať s rezervou. Ja chcem len odovzdať všetko na ihrisku pre moje mužstvo a spoluhráčov,“ citoval Hamšíka jeho oficiálny web.

Marek Hamšík Čítajte viac Viac prihrávok nemal nik. Hamšík odohral neuveriteľný zápas

V pondelok mal Trabzonspor šancu v prípade víťazstva nad Alanyasporom dostať sa na prvé miesto tabuľky. Duel sa napokon skončil remízou 1:1.

„Všetci sme čakali, že vyhráme, no bol to opäť náročný zápas a mali sme trošku smoly. Pozeráme sa vpred a stále sme bez prehry,“ dodal Hamšík, ktorého so spoluhráčmi cez víkend čaká duel na ihrisku Kayserisporu.

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Trabzonspor #Marek Hamšík