Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Je to tu! Nahnevaný Messi oznámil Barcelone, že chce okamžite odísť

Niečo nepredstaviteľné sa s veľkou pravdepodobnosťou stane skutočnosťou. Lionel Messi je podľa španielskych zdrojov jednou nohou preč z Barcelony.

16.08.2020 21:21 , aktualizované: 21:46
Lionel Messi Foto: ,
Kapitán Barcelony Lionel Messi.
debata (8)

Informáciu priniesol ako prvý uznávaný reportér Marcelo Bechler, ktorý prišiel ako prvý s indíciami o prestupe Neymara z Barcelony do PSG v roku 2017.

„Bol presvedčivý a nahnevaný. Ešte nikdy nebol taký rozhodnutý odísť ak doteraz,“ cituje Bechler z Esporte Interactivo svoj tajný zdroj z prostredia klubu.

Vedenie Kataláncov zvolalo kvôli tejto skutočnosti na pondelok krízovú poradu. Okrem Messiho budúcnosti sa má riešiť aj definitívne odvolanie trénera Setiéna.

Francúzskemu denníku L'Equipe tieto informácie potvrdil člen predstavenstva Barcelony so zaujímavým dovetkom.

15 hviezd budúcnosti podľa Lionela Messiho Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
1. Trent Alexander-Arnold (Anglicko, Liverpool)...

„Má kontrakt do júna 2021 s výkupnou klauzulou 663 miliónov libier (700 miliónov eur, pozn.),“ píše L'Equipe s tým, že do Barcelony priletel Ronald Koeman, ktorý by sa mal stať novým koučom Blaugranas.

Tridsaťtriročný kapitán Barcelony je v klube už dve dekády. Prešiel akadémiou La Masia a postupne sa vypracoval na jedného z najlepších hráčov sveta.

Pohár jeho trpezlivosťi – najmä s prezidentom Josepom Bartomeuom – pretiekol v piatok večer. Bayern Mníchov deklasoval Barcelonu 8:2 a Messi už na ihrisku pôsobil otrávene.

Zoznam jeho záujemcov je bohatý. Skloňujú sa kluby ako Inter Miláno, Manchester United aj Manchester City či dokonca Juventus.

V Turíne by mohol splniť najdivokejší sen súčasných futbalových priaznivcov a zahrať si v jednom klube s večným rivalom Cristianom Ronaldom.

8 debata chyba
Viac na túto tému: #fc barcelona #Lionel Messi