Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Dúbravka kraľuje brankárom Premier League. Zaujme veľkokluby?

Anglická Premier League pred niekoľkými dňami spoznala svojho šampióna, mužstvá smerujúce do futbalovej Európy i do druhej ligy. A taktiež najlepšie individuality sezóny. Nechýba medzi nimi ani Martin Dúbravka.

04.08.2020 12:57
Dúbravka Foto: ,
Martin Dúbravka.
debata (1)

Slovenská reprezentačná jednotka je od svojho príchodu do Newcastlu veľkou oporou mužstva. Veľkého prestupu zo Sparty Praha v roku 2018 sa nezľakla.

Od víťaznej premiéry proti Manchesteru United (1:0) herne napreduje. Ani v tejto sezóne síce Newcastle nedokázal útočiť na popredné priečky, bez väčších problémov sa však zachránil.

Kariéra Martina Dúbravku Fotogaléria - 16 fotiek Všetky fotky
Január 2008: Začiatok zimnej prípravy MŠK...

Výraznou mierou sa o to pričinil aj Dúbravka, ktorý v prerušenej sezóne predviedol dovedna 140 zákrokov, čo je najviac zo všetkých brankárov Premier League.

Nie div, že sa stal aj najlepším hráčom Newcastlu v sezóne a rozvíril prestupové vody. Fanúšikovia i experti tvrdia, že je veľmi podceňovaný a zaslúžil by si prestup do niektorého z veľkých klubov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Busy at the back

Príspevok, ktorý zdieľa Premier League (@premierleague),

Dlho to vyzeralo, že ho z Newcastlu spravia petrodoláre zo Saudskej Arábie. Kúpa tradičného klubu však padla a jeho budúcnosť je nateraz nejasná.

Platí to aj o tej Dúbravkovej?

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Premier League #Newcastle United #Martin Dúbravka