Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Mourinha vytočila legenda Arsenalu. Oplieskal jej o hlavu Ronalda i Zlatana

"Nedokáže z Harryho Kana dostať to najlepšie a preto trpí celý Tottenham." Týmito slovami expert Sky Sports Paul Merson kritizoval trénera Spurs Josého Mourinha.

23.06.2020 19:13
Kane, Foto: ,
Tréner Tottenhamu José Mourinho zrejme príde o svoje strelecké eso Harryho Kana.
debata

Dvadsaťjedennásobný anglický reprezentant a klubová legenda Arsenalu Merson patrí k bývalým hráčom, ktorí pred kamerou radi tnú do živého. Niekedy Mersonovu kritiku prejdú adresáti mlčaním, ale Mourinho sa vybral inou cestou.

„Poďme sa pozrieť na nejaké fakty,“ vravel Mourinho a začal vyvracať Mersonovu teóriu o tom, že Mourinho nedokáže zo svojich hviezdnych útočníkov dostať maximum.

„Trénoval som niekoľko skvelých chlapcov. Jeden sa volal Didier Drogba. Hral pod mojim vedením štyri sezóny a dal 186 gólov, čo robí priemer 46 v jednom ročníku,“ začal s bývalou oporou Chelsea. A pokračoval Cristianom Ronaldom.

Šesť nasledovníkov podľa Cristiana Ronalda Fotogaléria - 6 fotiek Všetky fotky
Marco Asensio (24 rokov, Španielsko, Real...

„Mal som chlapíka, ktorý momentálne hrá za Juventus. Počas troch sezón dal priemerne 56 gólov, 168 dokopy,“ povedal portugalský kormidelník.

Mourinho nezabudol ani na Karima Benzemu, ktorý naďalej páli ostrými v Reale Madrid. Spomenul aj na svoje hviezdne duo v Interi Miláno.

„S Diegom Militom sme zažili jednu sezónu. Vyhrali sme treble a on k tomu dopomohol 30 gólmi. A v tom čase som viedol aj Zlatana Ibrahimoviča. Taký vysoký chlapík, určite si ho pamätáte,“ uzavrel hviezdny menoslov Mourinho.

Mersonovi odkázal, že si ho aj kvôli úspešnému boju s alkoholizmom váži, ale…

"Snažil som sa odpovedať slušne a pomocou faktov, nakoľko si nemyslím, že je pripravený na nepríjemnejšiu reakciu. Mohol som byť agresívny, to dobre viete.

Mám pred Paulom rešpekt a chcel by som mu odkázať, že útočníci nemajú problém so strieľaním gólov pod mojím vedením. Kane bol pol roka bol mimo, nie je na svojom vrchole. Musíme byť trpezliví," uzavrel 57-ročný Mourinho.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #Zlatan Ibrahimovič #José Mourinho #Paul Merson