Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

VIDEO: Fanúšikom United došla trpezlivosť. Pogba, zbaľ si kufre a pakuj do...

Príšerná sezóna a ešte horšia bodka za ňou. Manchester United po neúspešnej snahe kvalifikovať sa do Ligy majstrov v poslednom zápase sezóny prehral doma s vypadávajúcim Cardiffom.

13.05.2019 14:09
Paul Pogba Foto: ,
Paul Pogba dostal na letnú dovolenku poriadne naložené.
debata

Boj o hornú štvorku v anglickej Premier League bol ohromne vyrovnaný. Miestenky do Ligy majstrov si zabezpečili londýnske kluby Chelsea a Tottenham. „Čiernych Petrov“ si z balíčka vytiahli Arsenal a Manchester United.

Posledný menovaný vstúpil do záverečných bojov v najlepšej forme. Pomohla mu trénerská výmena a príchod pozitívne nabitého Solskjaera. Eufória však rýchlo pominula a United v posledných piatich ligových zápasoch nezvíťazili. A opäť nezískali žiadnu trofej.

Hnev fanúšikov sa po rozlúčke so súťažným ročníkom obrátil proti najväčším a najlepšie plateným hviezdam tímu. Na čele s francúzskym stredopoliarom Paulom Pogbom, ktorý údajne viedol vzburu proti bývalému trénerovi Mourinhovi.

Na adresu niektorých hráčov smeroval z tribún Old Trafford piskot. Pogba, kritizovaný za pasívne výkony, mimofutbalové aktivity i vyhlásenia, sa pri odchode z trávnika dostal do výmeny názorov s jedným z fanúšikov.

„Ten tvoj sk**vený Instagram. Si sra*ka. Zbaľ si kufre a pakuj do pi*e,“ vykričal naštvaný fanúšik Pogbovi. Francúzsky majster sveta reagoval a vymenil si s fanúšikom niekoľko viet i gest.

Pogba napriek kritike zakončil sezónu ako najlepší strelec (16 gólov) i nahrávač Manchestru United (11 asistencií). Vo „veľkých“ zápasoch však nebol lídrom, akého v ňom v Manchestri vidia.

Bude Pogba pokračovať v United aj v nasledujúcej sezóne? Práve nevýrazné výkony v kľúčových zápasoch totiž odrádzajú potenciálnych záujemcov na čele s Realom Madrid.

TV Pravda: Bývalí futbaloví reprezentanti Ján Pivarník a Dušan Tittel v ďalšej časti relácie Týždeň v športe hodnotia štart Slovákov do kvalifikácie ME 2020 a hovoria aj o ich postupových šanciach:

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Manchester United #Premier League #fanúšik #video #Paul Pogba