Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

VIDEO: City šokoval úžasný volej, lapsus brankára Herthy či penalta bez rozbehu

V sobotňajších zápasoch európskych futbalových líg zarezonovala prehra úradujúceho majstra anglickej Premier League Manchestru City.

23.12.2018 11:35
Andros Townsend, Rune Jarstein Foto: , ,
Šťastný Andros Townsend z Crystal Palace a sklamaný brankár Herthy Rune Jarstein.
debata (1)

Postarali sa o ňu troma gólmi hráči Crystal Palace. Parádny gól Androsa Townsenda z voleja na 2:1 pre londýnsky klub patrí medzi najkrajšie zásahy v tomto roku. Aj vďaka nemu si z ihriska favorita odniesol prekvapujúce víťazstvo 3:2.

V nemeckej Bundeslige podľahla Hertha Berlín aj so Slovákmi Ondrejom Dudom a Petrom Pekaríkom v Leverkusene 1:3. Na druhý gól, ktorý inkasovali Berlínčania v 23. minúte, určite nebude v dobrom spomínať brankár hostí Rune Jarstein.

Po jeho chybe pri spracovaní lopty využil devätnásťročný talent Kai Havertz ponúknutú šancu na skórovanie. Rovnaký hráč v druhom polčase spečatil triumf domácich.

Ďalší hit soboty je zo španielskej ligy. Aritz Aduriz z Athletica Bilbao si v závere prvého polčasu zápasu s Valladolidom trúfol na penaltu bez rozbehu – a uspel. Netradičný kúsok na víťazstvo domácich nestačil, stretnutie sa skončilo remízou 1:1.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #hertha berlín #Crystal Palace #Andros Townsend #Rune Jarstein