Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Ronaldov cieľ je vyhrať Ligu majstrov. Rodinu obliekol do dresov Juventusu

Futbalista Cristiano Ronaldo prvýkrát od svojho nedávneho prestupu z Realu Madrid do Juventusu Turín vyhlásil, že jeho hlavným cieľom v novom angažmáne je talianskemu tímu pomôcť k triumfu v Lige majstrov.

22.08.2018 14:13
debata (1)
Juventus s Ronaldom na úvod ligy tesne vyhral Fotogaléria - 13 fotiek Všetky fotky
Cristiano Ronaldo počas rozcvičky pred...

„Stará dáma“ na prvenstvo v najprestížnejšej klubovej súťaži čaká od roku 1996.

„Chcem vyhrať Ligu majstrov s Juventusom. Zameriame sa na to s mojimi spoluhráčmi, ale nie sme tým posadnutí. Pôjdeme krok za krokom a uvidíme, či to bude v tejto sezóne, v tej ďalšej alebo až o tri roky,“ povedal Ronaldo, ktorý vyhral Ligu majstrov už päťkrát. Štyrikrát sa mu to podarilo s Realom a raz s Manchestrom United.

„Pre túto sezónu je cieľom klubu vyhrať taliansku ligu, domáci pohár a samozrejme dôjsť čo najďalej v Lige majstrov. Či to bude až na vrchol, to sa uvidí,“ dodal tridsaťtriročný portugalský reprezentant a historicky najlepší strelec Ligy majstrov.

V utorok zverejnil na sociálnych sieťach fotografiu so svojou priateľkou Georginou a 14-mesačnými dvojčatami Evou Mariou a Mateom, 8-mesačnou dcérou Alanou Martinou a 8-ročným Cristianom Jr. Všetci pózujú v dresoch turínskeho klubu. Fotografia sa za 18 hodín páčila na Instagrame takmer desiatim miliónom užívateľov.

La famiglia bianconera! #finoallafine

Príspevok, ktorý zdieľa Cristiano Ronaldo (@cristiano),

Ronaldo zatiaľ odohral v novej sezóne za Juventus jeden súťažný zápas. V sobotňajšom úvodnom dueli talianskej ligy sa síce gólovo nepresadil, aj tak ale turínsky veľkoklub po obrate vydrel výhru 3:2 na ihrisku Chieva.

„Som maximálne šťastný. Tím je silný a ako každý vie, Juventus je jedným z najväčších klubov na svete. Bol som pozitívne prekvapený. Trénujeme tvrdo, dvakrát denne. Páčia sa mi tréningové metódy a nasadenie, všetko je veľmi profesionálne,“ pochvaľoval si Ronaldo.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Juventus Turín #Cristiano Ronaldo