Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Výmena stráží. Ronaldo si hľadá dom v Turíne, v Reale ho nahradí Mbappé

Real Madrid je pripravený na odchod svojej najjagavejšej hviezdy - Cristiana Ronalda. O portugalského kanoniera má vážny záujem Juventus Turín, ktorý má možnosti, aby splnil Ronaldove finančné požiadavky. Tvrdia to viaceré médiá v Španielsku i Taliansku.

04.07.2018 13:03
koláž Foto: , ,
Cristiano Ronaldo už dejisko MS opustil, Kylian Mbappé si zahrá vo štvrťfinále proti Uruguaju.
debata (3)

Ronaldo po májovom finále Ligy majstrov naznačil, že jeho čas v Madride sa naplnil. Sťažuje sa na nedostatok rešpektu, čo má byť vyjadrené aj tým, že vedenie Realu mu nechce zvýšiť plat.

Portugalec sa nevie zmieriť s tým, že jeho hlavný rival v boji o najlepšieho futbalistu planéty Lionel Messi zarába v FC Barcelona o 100 000 eur viac ako on.

Denník Marca píše, že Juventus ponúkol Ronaldovi štvorročný kontrakt s platom 30 miliónov eur za sezónu. Výstupná klauzula v jeho zmluve s madridským klubom síce znie na miliardu eur, ale Real je ochotný rokovať, pretože nechce držať hráča v tíme proti jeho vôli.

Podľa niektorých médií si už Ronaldo hľadá v Turíne vhodnú rezidenciu na bývanie.

Francúzsky novinár Baptiste Ripart, ktorý pred časom správne predikoval zotrvanie Antoina Griezmanna v Atléticu Madrid, ako aj príchod Thomasa Lemara, informuje, že Real si už aj vyhliadol náhradu.

Má byť ňou hviezdny francúzsky tínedžer Kylian Mbappé. Ten zažiaril počas svojej prvej sezóny v drese Paríža Saint-Germain a darí sa mu aj na svetovom šampionáte v Rusku. Real údajne za neho ponúkol PSG 270 miliónov eur.

Špekulácie ohľadne Ronaldovej budúcnosti sa budú šíriť aj naďalej. V najbližších týždňoch sa verejnosť dozvie, ktorá z nich sa naplní.

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Juventus Turín #Cristiano Ronaldo #Real Madrid #Kylian Mbappé