Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Bývalý hráč Arsenalu dostal červenú za to, že povedal svoje meno

Bývalý futbalista Arsenalu či Leedsu Sanchez Watt sa počas zápasu šiestej najvyššej anglickej súťaže dostal do problémov kvôli svojmu menu. Rozhodca ho chcel kvôli protestom vylúčiť, po vysvetlení však červenú kartu zrušil.

07.03.2018 14:30
Sanchez Watt Foto: ,
Sanchez Watt na archívnej snímke.
debata (1)

Dvadsaťsedemročný Watt z tímu Hemel Hempstead mal v utorňajšom stretnutí s East Thurrockom dostať žltú kartu. Keď sa ho rozhodca pýtal na meno, útočník mu pravdivo odpovedal: „Watt“. Arbiter si však myslel, že mu hráč odporuje slovom „what?“ (čože?) – a ukázal mu červenú kartu. Čoskoro však vylúčenie zrušil, keď sa dozvedel, že futbalista v skutočnosti neprotestuje a len mu hovorí svoje meno.

„Bola to jednoducho ľudská chyba a rozhodca si ju dokázal chlapsky uznať. Po zápase sa nám veľmi ospravedlňoval a všetci sme to brali s humorom,“ povedal BBC predseda klubu Hemel Hempstead Dave Boggins.

Londýnsky rodák Watt bol hráčom Arsenalu v rokoch 2009–2013, ale za A-tím „kanonierov“ nastúpil len v troch zápasoch Ligového pohára v úvode svojho pôsobenia. Od roku 2010 putoval po hosťovaniach, zahral si druhú ligu za Leeds a tretiu najvyššiu súťaž za Sheffield Wednesday.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Sanchez Watt #Hemel Hempstead