Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Juventus mu odhalil problémy so srdcom. Zahrá si Schick opäť so Škriniarom?

Český futbalový reprezentant Patrik Schick by nakoniec zo Sampdorie Janov mohol prestúpiť do Interu Miláno a nie do Juventusu Turín, kam mal namierené pôvodne.

09.08.2017 16:35
Patrik Schick Foto: ,
Gólová radosť Patrika Schicka (v strede) so spoluhráčmi zo Sampdorie Janov.
debata

Dvadsaťjedenročný útočník podľa talianskych médií podstúpi v najbližších hodinách ďalšiu lekársku prehliadku a ak dopadne dobre, mohlo by prísť k dohode medzi klubmi.

Siedmy tím minulej sezóny Serie A Inter údajne za talentovaného kanoniera ponúka 30 miliónov eur.

Schick mal pôvodne prestúpiť do Juventusu, ktorý bol pripravený za reprezentačného útočníka zaplatiť 30,5 milióna eur a urobiť z neho druhého najdrahšieho českého futbalistu v histórii. Niekoľko mesiacov chystaný transfer však prekazili problémy pri lekárskej prehliadke.

Už 22. júna bol Schick na prvej časti zdravotných testov a prestup mali dotiahnuť po jeho návrate z majstrovstiev Európy do 21 rokov. K tomu však nedošlo, pretože podľa Juventusu prehliadka odhalila problémy so srdcom, ktoré síce neboli vážne, ale Schick by potreboval vyše mesačný pokoj.

Taliansky majster chcel preto dohodu zmeniť na hosťovanie s opciou. To prezident Sampdorie Massimo Ferrero odmietol s tým, že talentovaný útočník je úplne zdravý, čo potvrdil aj hráčov agent Pavel Paska. Schick sa potom podľa talianskych médií podrobil na začiatku augusta novej prehliadke, ale k dohode s Juventusom nedošlo.

Schick by sa mohol v Interi opäť stretnúť s obrancom Milanom Škriniarom, ktorý v júli prestúpil do milánskeho klubu práve zo Sampdorie Janov za 23 miliónov eur, čím sa stal najdrahším Slovákom v histórii.

debata chyba
Viac na túto tému: #Inter Miláno #Milan Škriniar #Patrik Schick