Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Rekord vďaka Neymarománii. Po 10 000 dresoch za 155 eur sa len tak zaprášilo

Parížska "Neymarománia" sa už prejavila na kúpe dresov s menovkou Brazílčana a jeho číslom 10. Priaznivci PSG kúpili všetkých 10 000 dresov, ktoré boli k dispozícii, a oficiálny klubový fanshop na Champs-Elysées v piatok navštívilo rekordných 15-tisíc zákazníkov. Oficiálny Neymarov dres stál 155 eur.

05.08.2017 13:05
Neymar, dres Foto: ,
Vytúžený úlovok. Fanúšik Paríža St. Germain bozkáva Neymara, ktorý získal ako jeden z prvých vo fanshope štadióna v Parku princov.
debata (3)

Neymar v sobotu ešte za Paríž St. Germain v úvodnom kole francúzskej ligy proti Amiens nenastúpi. Prestup dvadsaťpäťročného útočníka z Barcelony za 222 miliónov eur totiž ešte administratívne nedotiahli.

Neymarov debut za PSG sa odkladá kvôli tomu, že predstavitelia francúzskych profesionálnych súťaží (LFP) nedostali včas medzinárodný certifikát potvrdzujúci prestup. Aby mohol v sobotu hviezdny Brazílčan hrať, musel museli by transfer formálne potvrdiť do piatkovej polnoci, k čomu podľa agentúry AFP nedošlo.

Príchod Neymara spôsobil v Paríži ošiaľ Fotogaléria - 22 fotiek Všetky fotky
Neymar na letisku v Barcelone odlieta smer Paríž

Kapitána brazílskej reprezentácie Neymara tento týždeň PSG vykúpil z Barcelony za rekordnú sumu 222 miliónov eur a podpísal s ním kontrakt na päť rokov. Na zápasový debut si kvôli administratívnym prekážkam bude musieť jeden z najlepších futbalistov sveta počkať minimálne do nedele 13. augusta, keď Parížania nastúpia na pôde Guingampu.

Fanúšikovia klubu z francúzskej metropoly však v sobotu o Neymara neprídu. Pred zápasom proti Amiens by mali útočníka v Parku princov oficiálne predstaviť. Klub plánuje pre svoju hviezdu veľkolepé privítanie.

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Neymar #Paríž St. Germain