Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Leicester môže vyhrať aj bez Vardyho, tvrdí Simpson

Líder anglickej futbalovej Premier League Leicester City môže získať titul v nedeľu na ihrisku Manchestru United aj bez jednej zo svojich najväčších hviezd Jamieho Vardyho.

27.04.2016 13:30
Jamie Vardy Foto: ,
Jamie Vardy.
debata

Vyhlásil to obranca „líšok“ Danny Simpson. Anglická futbalová asociácia (FA) predĺžila 29-ročnému Vardymu štandardný jednozápasový dištanc za červenú kartu o stopku na ďalšie stretnutie pre nevhodnú reakciu voči rozhodcovi Jonathanovi Mossovi po vylúčení v zápase s West Hamom United (2:2). Zakončovateľ tiež musí zaplatiť pokutu 10-tisíc libier. Vardy chýbal už uplynulú sobotu v dueli proti Swansea, ktorý Leicester vyhral vysoko 4:0.

Ak chcú zverenci Claudia Ranieriho oslavovať už v nedeľu, musia na Old Trafforde v Manchestri zdolať domáci United. „Myslím si, že sme v zápase so Swansea poslali správu každému, kto sa o nás vyjadril v negatívnom duchu. Máme hráčov, ktorí prídu na ihrisko a podajú dobrý výkon. Proti Swansea bol mužom duelu Leo Ulloa, excelentný bol aj Jeff Schlupp. Všetko je to o tíme, na Old Trafforde pôjde pre nás o veľký zápas. Chceme si ho užiť a získať tri body,“ povedal Simpson. Informoval portál Sky Sports.

debata chyba
Viac na túto tému: #Jamie Vardy #Leicester City