Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Legia prehrala na dedine. Duda: Neboli sme dobre pripravení

Poľský futbalový vicemajster Legia Varšava v stredajšom dueli 25. kola tamojšej najvyššej súťaže šokujúco prehral 0:3 na ihrisku nováčika Termalica Bruk-Bet Nieciecza.

03.03.2016 12:45
Ondrej Duda Foto: ,
Ondrej Duda.
debata

Klub z najmenšej obce na európskej prvoligovej mape (približne 750 obyvateľov, pozn.) dokonale zaskončil giganta z takmer dvojmiliónovej metropoly.

„Gratulujem Termalici. Boli sme slabí ako nikdy,“ napísal na twitteri prezident varšavského klubu Boguslaw Lesnodorski.

Jedným gólom sa na triumfe Termalice podieľal aj slovenský stredopoliar Patrik Mišák. Dvadsaťštyriročný rodák z Trenčína v 52. min zvýšil na 2:0, na trávniku pobudol do 81. min. Jeho krajania Martin Juhar, Pavol Staňo a Dalibor Pleva odohrali v drese domácich celý duel. Rovnako celú deväťdesiatminútovú porciu absolvoval aj hosťujúci Ondrej Duda. Bývalý hráč MFK Košice priznal, že Nieciecza favorizovanú Legiu zaskočila. „Prehrali sme 0:3. Na hru Nieciecze sme neboli dobre pripravení. Ak by sme boli, zápas by takto nedopadol. Teraz je ťažké o tom hovoriť. Mali sme aj šance, keby sme strelili prvý gól, možno by sme priebeh duelu mali pod kontrolou. To sa však nestalo. Do každého zápasu nastupuje s cieľom zvíťaziť, ale dnes bolo všetko inak. Realita nám prekazila naše plány,“ skonštatoval po stretnutí pre oficiálnu stránku Legie Ondrej Duda.

debata chyba
Viac na túto tému: #legia varšava #Ondrej Duda