Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Jednosmerka v Neapole, Hamšík: Mali sme jasnú prevahu

Hráči talianskeho futbalového klubu SSC Neapol remizovali v nedeľňajšom stretnutí 16. kola tamojšej najvyššej súťaže Serie A s tímom AS Rím 0:0.

14.12.2015 10:56
Marek Hamšík, Lorenzo Insigne, SSC Neapol Foto: ,
Neapolčania gól Rimanom nestrelili. Marek Hamšík a Lorenzo Insigne po nevyužitej šanci.
debata

Zverencom trénera Maurizia Sarriho patrí tretia priečka so ziskom 32 bodov, Rimania sú na piatej s trojbodovým mankom. Hostia nezvíťazili na neapolskom štadióne San Paolo od decembra 2011.

V drese „Partenopei“ odohral celý zápas slovenský reprezentant Marek Hamšík, posledných osem minút absolvoval v drese „vlkov“ jeho krajan a spoluhráč z národného tímu Norbert Gyömbér.

„Ukázali sme slušný výkon, počas celého zápasu sme mali jasnú prevahu. Dostávali sme sa aj do šancí, ale gól sme nedali,“ vyhlásil 28-ročný Hamšík prostredníctvom svojej oficiálnej stránky. Rodák z Banskej Bystrice sa počas duelu dostal do dvoch nádejných pozícií, hosťujúceho gólmana Wojciecha Szczesného sa mu však nepodarilo prekonať.

„Pri tých strelách chýbalo trošku šťastia. Škoda, že to tam nepadlo,“ doplnil Hamšík.

Kouč Neapola Sarri prirovnal priebeh stretnutia k jednosmernej premávke. Futbal hralo podľa jeho názoru iba domáce mužstvo. „AS Rím hral v obrane lepšie ako obvykle. Hralo sa prakticky na jednu bránku, pripadalo mi to ako ‚jednosmerka‘. Z dvoch tímov sa iba ten náš snažil niečo vymyslieť. Ak by to bol boxerský duel, Rimania by už dávno hodili uterák do ringu,“ skonštatoval podľa portálu football-italia.net 56-ročný Neapolčan.

debata chyba
Viac na túto tému: #Marek Hamšík #AS Rím #SSC Neapol #Norbert Gyömbér
Načítavajú sa športové výsledky...