Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Rooney neznášal Lindegaarda, obľúbencom šprintér Johnson

Futbalový brankár Anders Lindegaard sa v lete presťahoval z Manchestru United do West Bromwichu Albion a zdá sa, že v tíme "červených diablov" nebol veľmi obľúbený.

01.12.2015 11:11 , aktualizované: 13:46
Wayne Rooney Foto: ,
Wayne Rooney.
debata

Aspoň u kapitána Wayna Rooneyho, anglický reprezentant označil 31-ročného dánskeho gólmana za najhoršieho spoluhráča. „Je proste otravný,“ stroho zhodnotil Rooney pre Sport magazine.

Bývalý hráč Evertonu tiež menoval štvornásobného olympijského víťaza v šprinte Michaela Johnsona za svojho najobľúbenejšieho športovca mimo futbalistov a Cristiano Ronaldo je podľa jeho slov najtalentovanejším hráčom, s akým kedy hral. Na otázku, čo by si vybral, keby mohol do konca života sledovať len tri športy, Rooney odpovedal: „Golf, futbal a box.“

Najhorším momentom liverpoolskeho rodáka, ktorý musel doteraz prekonať v kariére, bolo vylúčenie vo štvrťfinálovom zápase na majstrovstvách sveta 2006 proti Portugalsku. „Bolo to dosť ťažké,“ komentoval Rooney. Angličania sa vtedy rozlúčili so šampionátom po penaltovom rozstrele. Naopak, za najšťastnejšiu chvíľu označil triumf v Lige majstrov.

Lindegaard zakontroval Rooneymu, bude ho vyšetrovať FA

Anglická futbalová asociácia (FA) vyšetruje brankára West Bromwichu Albion Andersa Lindegaarda za nevhodné komentáre na sociálnej sieti. Tridsaťjedenročný gólman zareagoval na kritiku Wayna Rooneyho a v utorok pridal na svojom profile na instagrame fotku s Rooneym pripomínajúcu jednu zo sexuálnych polôh s popiskom: „To je dôvod, prečo nechceš so mnou uviaznuť vo výťahu, kamarát?“. FA trestá hráčov za urážlivé alebo nevhodné príspevky na sociálnych sieťach. V marci dostal útočník West Hamu Carlton Cole pokutu 20 000 libier za zaslanie správy plnej urážok fanúšikovi súperovho tímu.

debata chyba
Viac na túto tému: #Wayne Rooney