Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Chelsea prehrala 3 ligové duely za sebou prvýkrát od roku 1999

Mizéria futbalistov anglickej Chelsea sa v tejto sezóne zatiaľ nekončí, zverenci trénera Josého Mourinha zaznamenali v sobotu ďalšiu prehru, keď nestačili na domáci Stoke City 0:1 po góle Rakúšana Marka Arnautoviča z úvodu druhého polčasu.

08.11.2015 10:40
debata
John Terry si skladá kapitánsku pásku po ďalšej... Foto: SITA/AP, Rui Vieira
John Terry John Terry si skladá kapitánsku pásku po ďalšej prehre Chelsea.

Úradujúci anglický šampión nebodoval v treťom ligovom zápase po sebe, čo sa mu naposledy stalo ešte v roku 1999. Z posledných piatich stretnutí v domácej súťaži naplno bodoval len v jedinom, z ostatných štyroch má nulu. Celkovo disponujú „The Blues“ bilanciou tri víťazstvá, dve remízy a až sedem prehier, v tabuľke Premier League im patrí 16. miesto s trojbodovým náskokom pred prvým mužstvom v pásme zostupu Bournemouthom. Portugalský kouč Chelsea Mourinho, ktorý v sobotu nemohol byť na lavičke svojho tímu, po prvý raz v kariére prehral sedem ligových stretnutí.

„Určite sme neurobili dosť na to, aby sme dosiahli pozitívny výsledok. Keď však veci nevychádzajú podľa predstáv, odvráti sa od vás aj šťastie, ktoré si zaslúžite. Trafili sme žrď, zaváhali sme pri čistých príležitostiach, veci si sami komplikujeme,“ cituje server BBC brankára Chelsea Asmira Begoviča a na adresu trestu Mourinha dodal: „José mal predzápasový príhovor v hoteli a to je všetko. Stojíme za ním – môžete to vidieť z našich výkonov. Podľa nás je tým správnym mužom a niekto, pre koho tvrdo pracujeme. Jeho prítomnosť cítime všade, chceme pre neho víťaziť.“

Sporným situáciám sa opäť nevyhol útočník „modrých“ Diego Costa. Rodený Brazílčan si v jednom momente išiel po loptu za autovú čiaru a údajne stúpil na nohu jednému z usporiadateľov. Incident uviedol hlavný rozhodca Anthony Taylor do oficiálneho zápisu a španielsky reprezentant môže čeliť trestu zo strany Anglickej futbalovej asociácie (FA). Costa si len nedávno odpykal trojzápasový dištanc za potýčku s obrancom Arsenalu Londýn Gabrielom Paulistom. Informácie pochádzajú z webov BBC a UEFA.

debata chyba
Viac na túto tému: #Stoke City #José Mourinho #Chelsea FC
Načítavajú sa športové výsledky...