Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Šéf Realu ponúkol Parížanom Ronalda. Za miliardu eur

Prezident Realu Madrid Florentino Pérez je ochotný pustiť hviezdneho portugalského futbalistu Cristiana Ronalda do Paríža St. Germain.

10.09.2015 13:20
Florentino Pérez, Cristiano Ronaldo Foto: ,
Hviezdny útočník Cristiano Ronaldo s prezidentom Realu Madrid Florentinom Pérezom.
debata (1)

Háčik je v tom, že cenu tridsaťročného útočníka stanovil na závratnú miliardu eur, čo je desaťkrát viac než prestupový rekord.

Ronaldo má v Madride ešte tri roky platnú zmluvu, podľa špekulácií je však nespokojný s novým trénerom Rafaelom Benítezom a premýšľa o zmene dresu. Okrem Portugalčanovho bývalého zamestnávateľa Manchestru United má údajne veľký záujem bohatý parížsky klub, ktorý dokonca mal na záver prestupového obdobia poslať za Ronalda oficiálnu ponuku.

„Ak ho PSG chce, tak je to veľmi jednoduché. Ak zaplatí výkupnú klauzulu, ktorá činí jednu miliardu eur, tak bude ich,“ povedal španielskym médiám Pérez.

Hoci s odchodom Ronalda nepočíta, jeho zotrvanie stopercentne nezaručil. „Má kontrakt a chceme, aby tu zostal, ale nič v živote nie je isté,“ podotkol šesťdesiatosemročný funkcionár. „Dnešný Real Madrid si bez Cristiana Ronalda nemožno predstaviť. Je to najlepší hráč na svete,“ dodal Pérez.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #Real Madrid #Paríž St. Germain #Florentino Perez
Načítavajú sa športové výsledky...