Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Chelsea zdolala oslabenú Barcelonu, Hazard predviedol krásne sólo

Futbalisti FC Chelsea zvíťazili v utorkovom prestížnom stretnutí na prípravnom turnaji Medzinárodný pohár majstrov v americkom Landoveri nad FC Barcelona 3:2 v rozstrele zo značky pokutového kopu.

29.07.2015 11:49
Kurt Zouma, Luis Suárez Foto: ,
Obranca Chelsea Kurt Zouma sa snaží zastaviť útočníka Barcelony Luisa Suáreza.
debata

Po 90 minútach bol stav nerozhodný 2:2, o góly na strane anglického šampióna sa postarali Eden Hazard a Gary Cahill, v drese Kataláncov sa presadili Luis Suárez a Sandro Ramírez. V penaltovej lotérii mali viac šťastia zverenci trénera Josého Mourinha, ktorí premenili všetky štyri pokusy.

Sólo a gólové zakončenie Edena Hazarda

Ten rozhodujúci si pripísal Brazílčan Ramires. Z tímu „blaugranas“ sa pomýlili mladý Chorvát Alen Halilovič a obranca Gerard Piqué. V dueli sa neobjavili najväčšie hviezdy španielskeho tímu Lionel Messi a Neymar.

„Z hľadiska prípravy to bolo fantastické. Ide o priateľský zápas, ale keď hrá Barcelona s Chelsea, chcete vyhrať,“ povedal kouč Mourinho. Chelsea se tak víťazne naladila na nedeľňajší anglický Superpohár proti Arsenalu.

V druhom utorkovom dueli si Benfica Lisabon poradila v Mexiko City s domácim Club América po bezgólovej remíze tiež v penaltovom rozstrele (4:3). O výhre portugalského mužstva rozhodol v piatej sérii Jonathan Rodríguez.

Medzinárodný pohár majstrov:
FC Chelsea (Angl.) – FC Barcelona (Šp.) 2:2 (1:0), na strely zo značky pokutového kopu 3:2 – hralo sa v Landoveri
Góly: 10. E. Hazard, 85. G. Cahill, rozhodujúcu penaltu premenil Ramires – 52. L. Suárez, 66. Sandro Ramírez

Club América (Mex.) – Benfica Lisabon (Portug.) 0:0, na strely zo značky pokutového kopu 3:4 – hralo sa v Mexiko City ČK: 70. Buron (Club América), rozhodujúcu penaltu premenil Jonathan Rodríguez

debata chyba
Viac na túto tému: #FC Bacelona #Chelsea FC