Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Debutant Schneiderlin rozhodol o víťazstve United, Van Gaal ho chválil

Francúzsky futbalový reprezentant Morgan Schneiderlin sa najlepším možným spôsobom uviedol v novom drese Manchestru United.

18.07.2015 11:24
Morgan Schneiderlin, Javier Guemez Foto: ,
Nová posila Manchestru United Morgan Schneiderlin (vpravo) v súboji s Javierom Guemezom z Clubu America.
debata

Dvadsaťpäťročný stredopoliar iba týždeň po príchode do tohto anglického klubu strelil jediný gól „červených diablov“ proti mexickému mužstvu America v rámci prípravy v USA. Na ihrisku v Seattli skórovala nová posila Manchestru už v 5. min, Schneiderlin pekne trafil do pravého horného rohu súperovej bránky.

„S jeho výkonom som bol spokojný, predviedol sa v pozitívnom svetle,“ pochválil 25-miliónovú akvizíciu v librách zo Southamptonu tréner Manchestru Louis van Gaal. V druhom polčase sa na trávniku objavila aj ďalšia posila United – Bastian Schweinsteiger.

Tridsaťročný nemecký reprezentant a člen kádra majstrov sveta 2014 po trinásťročnom pôsobení v Bayerne Mníchov prišiel nedávno do tímu Premier League (podpísal kontrakt na tri roky) za 15 miliónov libier. V Seattli sa skúsený záložnbík dostal na trávnik v druhom polčase, v stretnutí proti mexickej Americe zaznamenal 51 dotykov s loptou, ale ani raz nevystrelil na bránku súpera. Aj s jeho debutom však vyjadril holandský lodivod Van Gaal spokojnosť.

Club America (Mex.) – Manchester United (Angl.) 0:1 (0:1)
Gól: 5. Schneiderlin

debata chyba
Viac na túto tému: #Manchester United #Morgan Schneiderlin #Club America