Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ancelotti odmietol kritizovať Ronalda za oslavu narodenín po prehre s rivalom

Tréner futbalistov Realu Madrid Carlo Ancelotti odmietol kritizovať najväčšiu hviezdu tímu Cristiana Ronalda, ktorý v minulom týždni pár hodín po porážke 0:4 na pôde mestského rivala Atlética slávil v jednom z klubov s niektorými spoluhráčmi 30. narodeniny. Kouč "Bieleho baletu" nepovažuje večierok za problém a nikdy vraj nebude hodnotiť súkromný život hráčov.

13.02.2015 17:44
Carlo Ancelotti Foto: ,
Carlo Ancelotti.
debata

„Tú párty neriešim. Nikdy som sa nevyjadroval k osobnému životu hráčov a nehodlám ho hodnotiť ani dnes,“ povedal novinárom Ancelotti.

„Niektorí ľudia si myslia, že by to mohlo ovplyvniť profesionalitu hráčov. Ale ja si myslím, že hráči už veľakrát ukázali, že profesionáli sú. Nepochybujem o tom. Motivácia im nechýba,“ dodal skúsený taliansky tréner.

Viac ako večierok ho trápi pokles formy Realu. „Biely balet“ na konci roka vyhral 22 súťažných zápasov po sebe, ale potom prišiel ľahký útlm, ktorý vyvrcholil debaklom s Atléticom, po ktorom sa na Real v tabuľke dotiahla na rozdiel jedného bodu druhá Barcelona.

„Chápem frustráciu fanúšikov veľmi dobre, pretože je úplne rovnaká ako naša. Všetci sme boli po frustrovaní, ale teraz máme motiváciu, aby sme sa pokúsili to vylepšiť. Niekedy je kritika užitočná a vedie k dobrým reakciám,“ dodal Ancelotti.

debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #Real Madrid #Carlo Ancelotti