Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ronaldovo srdce bije pre United, do Manchestru by sa rád vrátil

V inom ako bielom drese Realu Madrid si už futbaloví priaznivci ani nevedia Cristiana Ronalda na klubovej úrovni predstaviť, on sa však raz chce vrátiť do červeného, informuje goal.com.

04.09.2014 12:20
Cristiano Ronaldo Foto: ,
Cristiana Ronalda si v Manchestri United obľúbili. Jeho podobizeň je aj na šáloch klubu.
debata

Dvadsaťdeväťročný Portugalčan má na pôsobenie v Manchestri United v rokoch 2003 až 2009 príjemné spomienky a jedného dňa by na ne rád nadviazal.

„Milujem Manchester United. Všetci to vedia, netajím sa tým. Manchester United je v mojom srdci. Zanechal som tam mnoho priateľov, skvelých fanúšikov. Želám si, aby som sa tam mohol raz vrátiť,“ vyznal sa pre Daily Mail hráč, ktorý z Old Traffordu prestúpil na San Bernabéu za 94 miliónov eur.

„V Reale som šťastný, zostávajú mi ešte štyri roky. Ale pokiaľ ide o ďalšiu budúcnosť, nie je nič isté, pretože v Manchestri sa ku mne správali neuveriteľne. S radosťou by som si tam znova zahral,“ pokračoval úradujúci najlepší futbalista planéty podľa FIFA a vyjadril sa aj k momentálnej kríze United pod vedením nového trénera Louisa van Gaala.

„Verte mi, že z nich zase bude dobrý tím. Nepochybujem o tom. Je to veľký klub, podobné výkyvy sú bežné. Raz sa darí, potom zase nie. Manchester sa z toho dostane,“ uviedol Ronaldo. V istote ho utvrdzuje angažovanie dvoch juhoamerických ofenzívnych akvizícií Ángela Di Maríu a Radamela Falcaa.

Van Gaalovi zverenci z troch úvodných zápasov Premier League vyťažili iba dva body a sú na 14. mieste tabuľky.

debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #Real Madrid #Manchester United