Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Suárez má za sebou prvý tréning s Messim a spol.

Luis Suárez má za sebou prvý tréning so svojimi novými spoluhráčmi vo futbalovom FC Barcelona. Spoločne s Lionelom Messim, Andrésom Iniestom a ďalšími vybehla uruguajská akvizícia v piatok na trávnik Camp Nou vďaka štvrtkovému rozhodnutiu Športového arbitrážneho súdu v Lausanne (CAS).

15.08.2014 12:17
Luis Suárez Foto: ,
Luis Suárez (vľavo) počas prvého tréningu so spoluhráčmi z FC Barcelona.
debata

Ten síce potvrdil štvormesačný dištanc za uhryznutie talianskeho stopéra Giorgia Chielliniho na majstrovstvách sveta v Brazílii, ale zrušila zákaz pripravovať sa s tímom a využívať zázemie svojho zamestnávateľa. „Štvormesačné suspendovanie zostane v platnosti iba vo vzťahu k oficiálnym zápasom, nie pokiaľ ide o ďalšie futbalové aktivity, ako je tréning, propagačné akcie či administratívne záležitosti,“ uviedol CAS s odôvodnením, že pôvodný rozsah sankcií „by mal dosah na hráčovu futbalovú činnosť aj v čase po ich uplynutí“.

Suárez môže v pondelok nastúpiť v prípravnom stretnutí s mexickým Leónom, ale v súťažnom dianí bude Kataláncom chýbať do 25. októbra. Fanúšikom a médiám ho slávnostne predstavia v utorok.

Medzinárodná futbalová federácia (FIFA) zastavila uruguajskému útočníkovi za jeho recidívu činnosť na deväť medzištátnych zápasov a štyri mesiace. Najlepší strelec uplynulého ročníka anglickej Premier League prestúpil po šampionáte za 88 miliónov eur z FC Liverpool do FC Barcelona. Španielsky vicemajster vstúpi do novej sezóny Primera División 24. augusta doma proti Elche.

debata chyba
Viac na túto tému: #Luis Suaréz #fc barcelona