Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Iniesta: Messi je hladný po úspechu. Tak, ako my všetci

Jeden z najlepších futbalistov na svete Andrés Iniesta nepovažuje príchody viacerých hráčov do FC Barcelona a zmenu na trénerskom poste za malé zemetrasenie v katalánskom klube.

12.08.2014 18:14
Andres Iniesta, Lionel Messi Foto:
Gólová radosť v podaní dua Andres Iniesta, Lionel Messi.
debata

„V podstate sa nič nezmenilo. Iba prišiel nový tréner s novými myšlienkami. Je to o adaptovaní sa,“ uviedol pre klubový web fcbarcelona.com 30-ročný skúsený záložník.

Iniesta poznamenal, že tím novému trénerovi dôveruje a to je podľa neho najdôležitejšie. „Luis Enrique je veľmi náročný kouč, ktorý dbá na to, aby sme strávili väčšinu tréningu s loptou na kopačkách. Je dobré, že môžeme trénovať práve takto,“ myslí si španielsky reprezentant.

Iniesta sa vyjadril aj na adresu Lionela Messiho či dvoch nových posíl Kataláncov – Ivana Rakitiča a Luisa Suáreza: „Messi je po nie až tak vydarenom ročníku opäť hladný po úspechu. Rovnako ako my všetci po sezóne bez trofeje. Som nadšený, že Rakitič prišiel k nám s jediným cieľom: vyhrávať tituly. Ide o komplexného hráča. So Suárezom som sa rozprával. Nemôže sa dočkať, keď bude môcť opäť hrať.“

debata chyba
Viac na túto tému: #fc barcelona #Andrés Iniesta