Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Po štvrťfinále Bulharského pohára odstúpili obaja tréneri

Nezvyčajnú dohru malo stredajšie stretnutie štvrťfinále Bulharského pohára vo futbale medzi Botevom Plovdiv a Levski Sofia (2:0).

20.03.2014 14:30
futbal, bránka, ilustračná Foto: ,
Ilustračná snímka.
debata

Na svoje funkcie sa po skončení duelu rozhodli rezignovať obaja tréneri. Domáci Stanimir Stoilov odstúpil pre negatívnu atmosféru v klube, ktorú vytvárajú predovšetkým fanúšikovia, hosťujúci Antoni Zdravkov pre výsledky a výkony svojich zverencov.

„Pre negativizmus fanúšikov nemôže dobre dopadnúť mnohomiliónový projekt. Nechcem sa osobne podieľať na jeho zničení,“ vyhlásil Stoilov. „Som veľmi sklamaný a budem informovať vedenie, že nemôžem pracovať s hráčmi, ktorý sa nedokážu predať na ihrisku,“ uviedol Zdravkov.

Botev po zimnej prestávke vyhral tri zápasy a remizoval s majstrovským Razgradom. Fanúšikom sa však nepáčili výkony hráčov na ihrisku a žiadali Stoilovove odstúpenie. Levski Sofia sa zasa hrdí 26 titulmi majstra Bulharska a v súčasnosti oslavuje storočnicu. Na úspech čaká už od roku 2009. Tím Levski vyhral prvý štvrťfinálový zápas 3:1, v odvete však neuspel a po výsledku 0:2 z pohára vypadol. Informácie zverejnil web DigiSport.ro.

debata chyba
Viac na túto tému: #Levski Sofia #Botev Plovdiv