Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Smoliar Dobrotka má nohu v sadre, Slavia cestuje do Turecka bez neho

Futbalový smoliar Martin Dobrotka je znova zranený. Slovenský stopér bude Slavii Praha chýbať v úvode jarnej časti sezóny pre únavovú zlomeninu štvrtej záprstnej kostičky na nohe. Diagnózu potvrdilo vyšetrenie magnetickou rezonanciou.

31.01.2014 15:05
Martin Dobrotka Foto:
Martin Dobrotka.
debata

„Liečba prebieha sadrovou fixáciou a naordinovaným pokojom. O štyri týždne čaká na Martina kontrolné vyšetrenie, ktoré by malo rozhodnúť o ďalšom postupe, prípade po návrate do tréningového procesu,“ uviedol na webe „zošívaných“ klubový lekár Petr Krejčí.

„Po tréningu na umelej tráve som cítil bolesť chodidla. Bohužiaľ, vyšetrenie u lekára potvrdilo tú najhoršiu možnosť. Mám naordinovaný pokoj. Je to podobné zranenie, aké som už mal,“ skonštatoval 29-ročný bek (nar. 22. januára 1985). Dobrotka odohral za poldruha roka iba 18 zo 46 ligových zápasov.

Slavia odcestuje na sústredenie do Turecka bez tohto bývalého hráča bratislavského Slovana, Rimavskej Soboty a Českých Budějovíc. Dobrotka bude tímu chýbať aj v úvode jarnej časti Gambrinus ligy, keď sa tím vedený trénerom Miroslavom Koubekom pokúsi zabudnúť na katastrofálnu jeseň. Slavia je jedenásta, ale od poslednej priečky ju delia iba dva body.

debata chyba
Viac na túto tému: #Slavia Praha #Gambrinus liga #Martin Dobrotka