Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Hop, alebo trop: Moyes má dlhý zoznam hráčov, ktorí z United odídu

Ak tréner anglického futbalového klubu Manchester United David Moyes ustojí sériu zlých výsledkov a narastajúcu nespokojnosť s jeho prácou, tak červených diablov už v zimnom prestupovom termíne, alebo najneskôr v lete, čaká výrazná obmena kádra.

09.01.2014 20:44
David Moyes Foto: ,
David Moyes.
debata

Podľa britského denníka Daily Mail by mohlo Old Trafford čoskoro opustiť až jedenásť hráčov. Škótsky tréner je údajne najviac nespokojný s triom obrancov, Riom Ferdinandom, Nemanjom Vidičom a Patriceom Evrom. Spoločne s nimi by Manchester mohli opustiť aj Javier Hernandéz, Nani, Anderson, Alex Buttner a Anders Lindegaard.

Neistá je aj budúcnosť Wayna Rooneyho, ktorý s úradujúcim šampiónom odmietol predĺžiť kontrakt, či Robina van Persieho, ktorý po uplynulej vynikajúcej sezóne nedokázal nadviazať na skvelé výkony. Jedenástym hráčom, ktorý by mohol opustiť šatňu United je legendárny Ryan Giggs, pre ktorého to je s najväčšou pravdepodobnosťou aj tak posledná sezóna aktívnej kariéry.

Fanúšikovia na britských futbalových internetových stránkach v tom však majú jasno. „Ferdinand, Evra, či Vidič už niečo pre United dokázali. Odísť by mal niekto iný,“ tvrdia. A tom, že mysleli práve na Davida Moyesa, zrejme niet pochýb.

debata chyba
Viac na túto tému: #Manchester United #David Moyes