Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Rossoneri majú vážny problém. Ultras im hrozia veľkou bitkou s palicami

Fanúšikom AC Miláno už dochádza trpezlivosť s výkonmi tímu a obracajú sa proti hráčom.

24.11.2013 22:24
debata

Po remíze 1:1 v sobotňajšom ligovom zápase proti Janovu zablokovalo približne 300 priaznivcov východ zo štadióna, takže futbalisti nemohli odísť. Situáciu až zhruba po hodine vyriešila intervencia milánskych hviezd.

Miláno už v Serii A nevyhralo päť zápasov a v tabuľke mu patrí až trináste miesto. S Janovom remizovali „červenočierny“ napriek tomu , že súper hral 55 minút s desiatimi hráčmi. Mario Balotelli navyše nepremenil penaltu. Fanúšikovia hrozili hráčom už počas zápasu, skandovali „Hanbite sa“ a „Počkáme si na vás s palicami“.

Situáciu po zápase, kedy hráči ostali prakticky uväznení v útrobách San Sira, sa pokúsil najprv vyriešiť Balotelli. Policajti ho však medzi rozvášnených ultras nepustili a dovolili to až brazílskemu navrátilcov Kaká a brankárovi Christianovi Abbiatimu.

Tí fanúšikom sľúbili, že budú do zápasov dávať viac snahy a tiež dohliadnu na životosprávu niektorých spoluhráčov, ktorí podľa priaznivcov v týždni ponocujú. Až po intervencii hviezd sa ultras rozišli a po polnoci mohol tímový autobus konečne opustiť štadión.

debata chyba
Viac na túto tému: #AC Miláno #Kaká