Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Balotelli nezvládol prehru s Neapolom. Za červenú má stop na tri zápasy

Kontroverzný útočník talianskeho klubu AC Miláno Mario Balotelli má zastavenú činnosť na tri zápasy nepodmienečne za vylúčenie v nedeľňajšom ligovom dueli proti SSC Neapol (1:2) v rámci 4. kola Serie A. V pondelok to oznámili zástupcovia najvyššej talianskej súťaže.

23.09.2013 19:32
Mario Balotelli Foto: ,
Marco Amelia sa snaží zastaviť spoluhráča Maria Balotelliho (vľavo) po tom, ako dostal červenú kartu po skončení zápasu medzi AC Miláno a Neapolom.
debata (3)

Dvadsaťtriročný Balotelli (nar. 12. augusta 1990) dostal červenú kartu po záverečnom hvizde za nemiestne protesty, presnejšie „za urážlivé a zastrašujúce poznámky“ na adresu rozhodcu. Rodák z Palerma, ktorý strelil v nadstavenom čase jediný gól „rossoneri“ (predtým však zahodil pokutový kop a trafil aj do brvna neapolskej bránky, pozn.), nebude k dispozícii na stretnutia proti Bologni, Sampdorii Janov a Juventusu Turín, vedenie AC Miláno sa však môže odvolať proti tomuto verdiktu.

Milánsky klub navyše bude musieť odohrať najbližší domáci duel na San Sire proti Sampdorii bez prítomnosti divákov: ide o trest za rasistické urážky „tiežfanúšikov“ AC na priaznivcov Neapola.

Balotelli proti Neapolu nepremenil prvý pokutový kop vo svojej profesionálnej kariére. Jeho séria 26 úspešne premenených pokutových kopov sa skončila proti brankárovi Pepemu Reinovi, ktorý hodom po svojej pravej ruke nepustil loptu za svoj chrbát.

„Pred každým zápasom študujem strelcov súpera a inak to nebolo ani dnes. Vedel som, že Mario kope penalty veľmi dobre. Riskol som stranu a vyšlo to. Máme za sebou skvelý úvod sezóny. Viem, že Neapol na výhru v Miláne čakal veľmi dlho,“ povedal podľa goal.com po zápase Reina.

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Neapol #Mario Balotelli #AC Miláno #Serie A