Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Tréner špehoval hráčov súpera. V maskáčoch a v lese

Fanúšikovia futbalistov Sampdorie objavili na tréningu svojho tímu pred nedeľňajším ligovým derby s FC Janov nezvaného hosťa.

14.09.2013 13:09
futbal, bránka, ilustračná Foto: ,
Ilustračná snímka.
debata

Hráčov sa vydal z diaľky špehovať tréner rezervného tímu súpera Luca De Pra, ktorý sa kvôli tomu obliekol do maskáčov a skrýval sa v lese.

Špióna odhalili fanúšikovia Sampdorie, ktorí v ​​piatok spozorovali pohyb v lesíku neďaleko tréningového centra Bogliasco a upozornili na neho podľa denníka Gazzetta Dello Sport realizačný tím. Aj keď sa špeh snažil uniknúť, manažér Giorgio Ajazzone a tlačový hovorca Alberto Marangon ho chytili.

Vedenie FC Janov De Praovi, ktorý je synovcom slávneho brankára Giovanniho De Pra, pozastavilo činnosť. „Takéto veci náš klub nerobí, zatiaľ bol dištancovaný, ďalšie kroky podnikneme po tom, čo podá vysvetlenie. Nikto z vedenia a realizačného tímu ho nevyslal, aby sledoval tréning v Bogliascu, išlo o jeho vlastnú iniciatívu,“ vysvetlil vo svojom vyhlásení klub.

Sampdoria má však z udalosti skôr srandu. „V derby ide o nervy, stratégiu a taktiku, to už sme vedeli, ale nikdy by nás nenapadlo, že sa môže zmeniť v špionážnu drámu. Luca De Pra sa skrýval ako Rambo medzi stromami, ale proti operáciám rozviedky a kontrarozviedky Sampdorie nemal šancu,“ napísala na svojich internetových stránkach.

„Ale nakoniec nikto neskončil vo väzení, nebola preliata krv. Aj keď bol vojak nepriateľa chytený, bol potom prepustený, aby sa vrátil do svojho tábora. Svojim protivníkom musíte odpúšťať, nič ich nenaštve viac,“ píše sa vo vyhlásení.

debata chyba
Viac na túto tému: #tréner #tréning #FC Janov #sampdoria