Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Barcelona má záujem o Čecha. Nahradí v bránke Valdésa?

Úradujúci španielsky majster vo futbale FC Barcelona sa po skončení tejto sezóny pokúsi získať brankára FC Chelsea Petra Čecha.

10.09.2013 13:22
Petr Čech, Chelsea - Bayern Foto: ,
Brankár Chelsea Petr Čech diriguje spoluhráčov.
debata

Takúto informáciu priniesol španielsky server mundodeportivo.com s odôvodnením, že „blaugranas“ budú musieť nájsť novú brankársku jednotku, keďže tradičný strážca troch žrdí katalánskeho klubu Victor Valdés po aktuálnom ročníku plánuje zmeniť pôsobisko.

Podľa spomenutého zdroja je vedenie londýnskeho tímu ochotné rokovať o uvoľnení kapitána českej reprezentácie. Aj samotný Petr Čech v minulosti potvrdil, že ak by mal odísť z FC Chelsea, vybral by si len mužstvo svetovej extratriedy a FC Barcelona spĺňa toto kritérium.

V celej situácii môže zohrať kľúčovú úlohu aj Thibaut Courtois, ktorý je kmeňový hráč Chelsea, ale pred pár týždňami začal už svoju tretiu sezónu na hosťovaní v Atléticu Madrid. Takmer dvojmetrový Belgičan patrí na Pyrenejskom polostrove medzi najlepších gólmanov. Navyše má len 21 rokov a v bránke „The Blues“ by mohol nahradiť 31-ročného Čecha, ktorý v máji predĺžil zmluvu s FC Chelsea až do roku 2016.

debata chyba
Viac na túto tému: #fc barcelona #Petr Čech #Victor Valdés