Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Dynamo Moskva získalo za 45 miliónov eur ruské trio z Machačkaly

Vedenie Dynama Moskva využilo finančné ťažkosti konkurenčnej Machačkaly a z Anži získalo trojicu ruských futbalistov. Za kapitána národného tímu Igora Denisova a ďalších dvoch reprezentantov Alexandra Kokorina a Jurija Žirkova zaplatilo Dynamo podľa agentúry DPA dokopy 45 miliónov eur.

16.08.2013 17:37
Igor Denisov Foto: ,
Igor Denisov.
debata (1)

Majiteľ Anži Sulejman Kerimov dal od januára 2011 za hráčov a na ich platy vyše 200 miliónov eur, ale teraz musel pristúpiť k zníženiu rozpočtu. Tím už opustil stredopoliar Oleg Šatov, ktorý odišiel do Zenitu Petrohrad. Do nového pôsobiska by mali zamieriť aj najlepšie platený futbalista Samuel Eto'o z Kamerunu a brazílsky reprezentant Willian.

Denisov prišiel do Machačkaly až v júni z Petrohradu a za tím stihol odohrať len tri zápasy v úvodných štyroch kolách ruskej ligy, Kokorin do dagestanského tímu prestúpil v júli a nenastúpil za neho ani raz. Bývalý obranca Chelsea Žirkov pôsobil v Anži v ostatných dvoch sezónach. Machačkalu opustil tiež záložník Mubarak Bussufa. Dvadsaťdeväťročný rodák z Amsterdamu, ktorý reprezentuje Maroko, prestúpil po dvoch ročníkoch v Anži do Lokomotivu Moskva.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Anži Machačkala #Lokomotiv Moskva