Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Monaco má po víťazstve len bod, ale Falcao strelil gól

Dvojgólovým víťazstvom začali futbalisti AS Monaco svoju púť v novej sezóne najvyššej francúzskej futbalovej súťaže. Ambiciózny nováčik zvíťazil 2:0 na trávniku Bordeaux, keď o góly sa v záverečnej desaťminútovke postarali Emmanuel Riviére a Radamel Falcao.

11.08.2013 10:54 , aktualizované: 14:00
Radamel Falcao Foto: ,
Radamel Falcao sa teší z gólu do siete Bordeaux.
debata

Kolumbijský zakončovateľ osvedčil svoj dôraz pred brankárom súpera, keď v 87. min zvyšoval na 2:0 pre hostí. Dvadsaťsedemročný útočník skóroval teda hneď v prvom súťažnom zápase v drese Monaca a začal splácať prvé eurá zo svojho šesťdesiatmili­ónového prestupu.

Majiteľ AS, ruský miliardár Dmitrij Rybolovlev, pustil v lete 150 miliónov, aby nakúpil hviezdy Carvalha, Moutinha, Rodrígueza či Toulalana a samozrejme Falcaa, ktorý nastrieľal vlani v drese Atlética Madrid v najvyššej španielskej súťaži 28 gólov.

Videozostrih zo zápasu Bordeaux - Monaco.

"Strelili sme dôležité dva góly na úvod a zvíťazili sme, ale hovoriť o niečom významnom je ešte príliš skoro. Bol som však veľmi zvedavý na výkon svojho tímu proti súperovi, ktorý má veľkých silných hráčov a je nebezpečný v protiútokoch,“ komentoval tréner AS Monaco Claudio Ranieri pre AFP.

Napriek víťazstvu Monaco získalo do tabuľky len jeden bod. Ďalšie dva im odrátalo vedenie súťaže ako trest za vyčíňanie fanúšikov ešte z minulej sezóny.

debata chyba
Viac na túto tému: #AS Monaco #Radamel Falcao