Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ribéry: Buď Real Madrid alebo nič

Hviezdny stredopoliar nemeckého futbalového veľkoklubu Bayern Mníchov Franck Ribéry verejne vyhlásil, že chce prestúpiť do španielskeho Realu Madrid. Francúzsky reprezentant žiada, aby sa jeho situácia vyriešila čo najskôr.

02.07.2009 14:32
Sporting Lisabon - Bayern Foto:
Franck Ribéry
debata

Dvadsaťšesťročný Ribéry zároveň uviedol, že žiadny iný klub okrem Realu pre neho neprichádza do úvahy. „Je rozhodnuté, chcem odísť. Áno, bude to buď Real, alebo nikto,“ povedal rýchlonohý záložník. Predstaviteľom „bieleho baletu“ sa v tomto letnom prestupovom období už podarilo získať niekoľko „kráľovských“ úlovkov – na Štadión Santiaga Bernabéua prišli Brazílčan Kaká, Portugalčan Cristiano Ronaldo, Francúz Karim Benzema aj Španiel Raúl Albiol.

„Veľmi rád by som sa čo najrýchlejšie stretol so zástupcami Bayernu, aby sme si ujasnili podmienky, za ktorých môžem odísť,“ dodal Ribéry. Je jasné, že Bavori jedného zo svojich najlepších hráčov len tak lacno nepustia, zdá sa však, že pokladnica Realu je v tomto období poriadne hlboká a pravdepodobne v nej zostali prostriedky aj na skúseného Francúza.

debata chyba