Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Čontofalský mal ísť do Chelsea

Slovenský futbalový brankár Kamil Čontofalský zo Zenitu Petrohrad nedávno rozvíril prestupovú hladinu, keď sa o neho začali zaujímať viaceré anglické mužstvá. Generálny manažér úradujúceho víťaza Pohára UEFA Maxim Mitrofanov začiatkom februára pre gazeta.ru potvrdil, že 30-ročného košického rodáka by chceli získať dva kluby Premier League.

12.02.2009 10:25
Kamil Čontofalský Foto: ,
Kamil Čontofalský.
debata

Podľa špekulácií ostrovných médií malo ísť o Tottenham Hotspur a Manchester City, no najnovšie vyplávalo na povrch meno ešte zaujímavejšie tímu – FC Chelsea.

„Napokon to, žiaľ, padlo. Neviem presnú príčinu, prečo sa transfer neuskutočnil. Už to vyzeralo tak, že v predposledný prestupový deň poletím do Anglicka, ale nakoniec z toho zišlo. Volal mi manažér, že mám letieť do Londýna, lebo môj prestup je prakticky istý, ale napokon som nešiel. Už som sa pripravoval na sťahovanie. K môjmu odchodu nedošlo a ja som nepátral, prečo. Nemá to cenu,“ cituje slová bývalého gólmana 1. FC Košice a Bohemiansu Praha štvrtkové vydanie východoslovenského denníka Korzár.

Čontofalský mal na Stamford Bridge vyplniť medzeru po Carlovi Cudicinim, ktorý sa koncom januára dohodol na odchode do konkurenčného Tottenhamu Hotspur. „Asi týždeň pred možným prestupom mi niečo manažéri spomínali, no ja som tomu veľmi neveril a ani som tomu neprikladal vážnosť. Keď som letel z Dubaja domov, tak mi vo Frankfurte volal manažér, že všetko nasvedčuje tomu, že pôjdem do Chelsea a v nedeľu poletíme do Londýna. Čakali sme ešte na telefón, lebo ráno to mal ešte potvrdiť šéf exekutívy FC Chelsea Peter Kenyon. Nevolal, takže sa rozhodli, že nebudú brať nikoho a ponechajú si ako dvojku Hilária,“ vysvetlil slovenský brankár, ktorý mohol u „The Blues“ vytvoriť česko-slovenskú dvojicu s Petrom Čechom, jedným z najlepších gólmanov súčasnosti.

debata chyba