Hazard so zdravím. Skaličania nastúpia na zápas s Podbrezovou, väčšina tímu má črevnú virózu. Súpera ani vedenie ligy to nezaujíma

Pravda | 15.09.2023 15:17
SR Futbal FL 7. kolo Skalica Trnava TTX Foto: ,
Futbalisti Skalice.
Futbalistov MFK SKalica čaká nesmierne náročný zápas 7. kola Niké ligy na ihrisku Podbrezovej. Dôvodom je rozsiahla viróza v tíme, ktorá postihla 17 hráčov a 3 trénerov. Reakcia vedenia ligy a súpera je zarážajúca.

Skaličania informovali na svojom oficiálnom webe, že na stretnutie vycestovali v mimoriadne oklieštenej zostave.

„V noci zo stredy 13. septembra na štvrtok 14. septembra sa u viacerých hráčov, ako aj členov realizačného tímu, objavili žalúdočné problémy, niektorí dokonca skončili na infúziách. Celkovo sa to týkalo sedemnástich hráčov a troch trénerov na čele s hlavným koučom,“ píše sa v stanovisku klubu.

Vo štvrtok sa vedenie skalického klubu snažilo duel z obavy o zdravie hráčov preložiť.

Kruzliak Čítajte viac Kružliak o bizarnom konci v Grécku: Som rád, že som odtiaľ preč. Ponuku mal aj zo Slovana, no vybral si Košice

K žiadosti doložil aj lekárske správy ako aj stanovisko hlavného regionálneho hygienika, ktorý vydal odporúčanie na režimové opatrenia a telesné šetrenie hráčov.

„Tie boli predložené na Úniu ligových klubov so žiadosťou o odloženie dnešného duelu. Bohužiaľ, neboli dostačujúce. Klub sa pokúšal dohodnúť aj priamo so súperom FK Železiarne Podbrezová, no tí chceli zápas odohrať,“ reaguje klub.

Ostáva otázne, kto by v prípade zranenia niektorého z hráčov niesol zodpovednosť.

Zápas je na programe dnes od 17.30 hod.

Reakcie Cristiana Ronalda v bratislavskom dueli Fotogaléria - 19 fotiek Všetky fotky
Cristiano Ronaldo privádza svoj tím na trávnik...