Blamáž v hľadisku. Fanúšikovia Barcelony sa poriadne "predviedli"

Pravda | 27.10.2022 20:30
Barcelona, fanúšikovia Foto:
Nahnevaní fanúšikovia Barcelony.
Barcelona prehrala s Bayernom 0:3 a v Lige majstrov skončila. Vedenie mužstva to znáša veľmi ťažko, no fanúšikovia detto.

Počas stredajšieho zápasu došlo k škandalóznej situácii. Jeden z fanúšikov Bayernu Mníchov na tribúne provokoval fanúšikov Xaviho tímu. Španieli zúrili a vulgárne ho urážali. Okrem toho mávali rukami a pľuli na neho. Jeden z nich mu dokonca ukradol aj klobúk.

Fanúšika Bayernu ochranka rýchlo vyviedla z tribúny. „Taká hanba. To je neprijateľné,“ hromžila novinárka Susana Guaschová z televíznej stanice Movistar +.

Celý incident komentoval aj bývalý futbalista Santiago Canizares. Pre Movistar + v štúdiu povedal: „To, čo urobil tento fanúšik Bayernu, bolo nevhodné, pretože provokoval ostatných. Zdá sa mi však, že zo štadióna malo byť vyhodených viac ľudí. A čo zvyšok, ktorý na neho pľul a napadol ho? Zostanú nepotrestaní?“ pýtal sa.

733524155 Čítajte viac Lewandowski terčom posmechu: Kedy začne ľutovať, že opustil Bayern?

V konečnom dôsledku sa „predviedli“ nielen fanúšikovia FC Barcelona, ​​ale aj futbalisti. Mužstvo z Katalánska prehralo zápas 0:3. Do listiny strelcov sa zapísali Sadio Mané, Eric Maxim Choupo-Moting a Benjamin Pavard.

„Bavori boli jednoznačne lepší. Bol to duel s bezmocnosťou FC Barcelona. Teraz môže pomýšľať na Európsku ligu,“ napísal po zápase katalánsky „El Nacional“.

FC Barcelona sa naďalej sústreďuje na ligovú súťaž. Už túto sobotu o 21.00 ju čaká súboj 12. kola La Ligy s Valenciou. Aktuálne je katalánsky klub v tabuľke druhý s 28 bodmi. Na lídra Real Madrid stráca tri body.

Desina a jeden Slovák. Alebo veľkí futbaloví vedci Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
Belgický obranca Vincent Kompany má nielen...