Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Lewandowski terčom posmechu: Kedy začne ľutovať, že opustil Bayern?

V lete si poľský kanonier Robert Lewandowski vytrucoval prestup z Bayernu Mníchov do Barcelony v čase, keď mal ešte platnú zmluvu. Po trpkom vyradení z Ligy majstrov teraz musí znášať dôsledky.

27.10.2022 14:01
733524155 Foto:
Rozčarovaný Robert Lewandowski po prehre 0:3 s Bayernom a vyradení z Ligy majstrov.
debata (2)

Pre Lewandowského je koniec v základnej skupine smutnejší o to viac, že takto skoro sa s elitnou súťažou nelúčil už vyše desaťročie. Naposledy sa mu to stalo ešte v roku 2011 v drese Borussie Dortmund.

Po krutej domácej prehre Barcelony 0:3 s Bayernom Mníchov sa stal Lewandowski terčom posmechu od syna športového riaditeľa Bayernu Hasana Salihamidžiča. „Kedy začne podľa vás Lewy ľutovať svoj odchod?“ napísal na twitteri Nick Salihamidžič.

Milan Škriniar Čítajte viac Talianske médiá píšu o Škriniarovi a tlačia na Inter. Už je to len buď - alebo

Samotný Lewandowski sa po prehre zachoval profesionálne a podľa Bildu bol po stretnutí pozdraviť bývalých spoluhráčov v šatni. „Prešiel cez našu šatňu a trochu sme sa porozprávali. Ale nezašli sme v debate príliš hlboko,“ uviedol Salihamidžič starší.

Pochopenie pre neho mal aj Thomas Müller, ktorý počas leta patril medzi najväčších kritikov Lewandowského zámeru opustiť bavorský veľkoklub. „Vždy je príjemné ho znova vidieť. Je jasné, že s ním súcitíte, keď viete, aké ambície majú Lewy aj Barcelona,“ skonštatoval Müller.

Ana Maria Markovičová Čítajte viac Najkrajšia futbalistka prehovorila: Haaland nemá sexistické komentáre

FC Barcelona sa tak po druhýkrát za sebou nepredstaví vo vyraďovacej časti Ligy majstrov a na jar sa predstaví len v Európskej lige. V minulej sezóne stroskotali Katalánci v európskej súťaži číslo dva vo štvrťfinále na neskoršom víťazovi, Eintrachte Frankfurt.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Bayern Mníchov #fc barcelona #Robert Lewandowski