Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Šokujúce priznanie exreprezentanta Talianska: Bojujem s alkoholom a drogami, som bez peňazí

Bývalý taliansky reprezentant Dani Osvaldo šokoval verejnosť príspevkom na Instagrame, kde priznal, že prežíva zrejme najťažšie obdobie vo svojom živote.

14.03.2024 22:01
Dani Osvaldo Foto:
Dani Osvaldo v čase, keď pôsobil v anglickom Southamptone.
debata (3)

Počas úspešnej kariéry hrával Osvaldo za AS Rím, Bocu Juniors, Inter Miláno, Juventus či Fiorentinu a v roku 2014 oslavoval s turínskym veľkoklubom zisk majstrovského titulu.

Na emotívnom zázname hovoril 38-ročný rodák z argentínskeho Lanúsu o svojom duševnom zdraví a závislostiach, ktoré ho v poslednom období ničia.

„Musím sa priznať k svojmu životu a niektorých veciach,“ začal Osvaldo. S týmto spôsobom priznania prišiel podľa vlastných slov kvôli tomu, že už je veľmi zúfalý.

„Vôbec sa mi nedarí. Cítim potrebu povedať, že už nejaký čas bojujem s depresiou, ktorá ma priviedla k nejakým závislostiam, alkoholu a drogám. Mám pocit, že život sa mi vymyká spod kontroly,“ zveril sa bývalý útočník, ktorého kariéra trvala od roku 2005 do roku 2020.

Marcus Rashford Čítajte viac PSG našiel náhradu za Mbappého. Kto bude spoluhráčom Škriniara? Ponúka 88 miliónov eur

Priznal, že sa lieči na psychiatrii, berie lieky a má špecifickú chorobu – stratu sebaúcty, depresie a často sa vracia k závislostiam. „Upadám do sebadeštrukcie a prakticky žijem sám zamknutý v dome. Nikam nejdem, nechcem vstať z postele, odísť z izby, najesť sa…“

Osvaldo na videu zdôraznil, že záznam nezverejnil kvôli tomu, aby sa hral na obeť. „Chcem, aby každý pochopil dôvody mojich nesprávnych rozhodnutí. Liečim sa na psychiatrii a vzďaľujem sa od ľudí, ktorých milujem,“ uviedol.

Plne si uvedomoval, že bol v minulosti špičkový futbalista, bol úplne iný človek, hrdý a sebavedomý. „Toto je osoba, ktorú nepoznám. Neviem, ako sa dostať z tohto domu, nemám stabilnú prácu, všetky peniaze som minul.“

Osvaldo mal na záver pocit, že dlží ospravedlnenie svojej rodine, ale aj bývalej partnerke, novinárke Daniele Ballesterovej, s ktorou nedávno ukončil vzťah.

„Prosím o odpustenie mojich priateľov, moju rodinu, moje deti a Danielu. Musím sa uistiť, že sa nevrátim späť do závislosti a dúfam, že teraz, keď každý vie, čím si prechádzam, to pomôže. Chcem sa vrátiť k tomu, čo bolo predtým, a nič viac,“ dodal bývalý taliansky reprezentant.

Priemerné platy futbalistov v európskych súťažiach Fotogaléria - 28 fotiek Všetky fotky
Na nasledujúcich stránkach zistíte priemerný...
3 debata chyba
Viac na túto tému: #talianska futbalová reprezentácia #Dani Osvaldo