Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Miestni ostali v šoku. Z limuzíny vystúpil hviezdny Ronaldo a zahral si za dedinský klub

Dvakrát bol vyhlásený za najlepšieho futbalistu na svete, s Brazíliou vyhral dvakrát majstrovstvá sveta. Cez víkend si hviezdny Ronaldo Luis Nazário de Lima nečakane zahral v amatérskom zápase.

14.03.2024 14:04
Ronaldo Foto:
Hviezdny Brazílčan Ronaldo divákom už veľa futbalovej parády nepredviedol.
debata

Bývalý fenomenálny kanonier Barcelony, Interu Miláno či Realu Madrid nastúpil v rámci kapane stávkovej kancelárie Paddy Power za Phoenix FC, ktorý pôsobí v najnižších poschodiach anglického futbalu.

A aj keď na trávniku to už dávno nebol niekdajší postrach brankárov, pre fanúšikov na dedinskom štadióne to bol zážitok do konca života.

No príchod na trávnik miestneho futbalového klubu v grófstve Essex mal Ronaldo impozantný. Na okraji cesty zaparkovala biela limuzína a zopár fanúšikov zvedavo pozeralo, kto sa tak asi nachádza v nablýskanom automobile.

V obtiahnutom drese amatérskeho klubu na prekvapenie priaznivcov vystúpil Ronaldo. V rozlišovačke s nápisom „Super sub“ v preklade supernáhradník sa vyfotil s fanúšikmi a bol pripravený nabehnúť do hry.

Ronaldo sa pozdravil s trénerom, dostal rýchle inštrukcie a mal sa predviesť. No z fenomenálneho Brazílčana, ktorý v časoch aktívnej kariéry pravidelne menil obrancov súpera na tréningové kužele, už nezostalo takmer nič.

„Bež na hrot, máš vedľa seba rýchleho chalana, tak mu to skúšaj poslať do behu. A keď dostaneš kartu, voláš sa Dave Walsh,“ informoval útočníka tréner Brian Edward. Ronaldo pochopiteľne nebol registrovaný v klube Phoenix FC. Hral načierno, ale tak to občas v dedinských ligách chodí.

Patrik Berger Čítajte viac Slávni českí reprezentanti prišli o desiatky miliónov. Krachujúci projekt im sľuboval vysoké úroky

V súčasnosti 47-ročný Brazílčan, ktorý skončil s profi futbalom v roku 2011, sa uviedla efektnou rozohrávkou. Ronaldo však nemá takmer žiadnu kondíciu a navyše má problémy s kolenami. A pochopiteľne, išlo o marketingovú kampaň, takže Ronaldo po ihrisku viac blúdil, ako hral futbal.

Na trávnik išiel za rozhodnutého stavu 0:4. S nepriaznivým vývojom neurobil nič a ešte pred koncom bol stiahnutý z ihriska. „Už sa nevráti,“ vysvetľoval tréner Edwards svoje rozhodnutie prekvapeným divákom. Všetci aktéri prežili nezabudnuteľné chvíle.

Ryan Giggs Čítajte viac Z legendy násilník a vyvrheľ. Slávny Giggs sa vytratil z vrcholového futbalu, má novú prácu

„Chlapci nechápali, že naozaj prišiel. Supernáhradníkom sa nestal, predsa len, už sme výrazne prehrávali. Ale stále si budem pamätať chvíľu, keď som ho poslal na ihrisko,“ tešil sa Edwards.

Stávková kancelária Paddy Power vyhlásila pre amatérske kluby súťaž, v ktorej bol hlavnou výhrou supernáhradník. Čiže bližšie nešpecifikovaný futbalista z radov bývalých legiend, ktorým bol nakoniec Ronaldo.

Krásna talianska moderátorka Diletta Leottaová Fotogaléria - 17 fotiek Všetky fotky
Je považovaná za najkrajšiu moderátorku na...
debata chyba
Viac na túto tému: #Ronaldo Luis Nazario de Lima