Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Totálne ponižujúce články o pražskej Sparte. Britská tlač sa z najslávnejšieho českého klubu smeje z plného hrdla

Hoci je Sparta Praha momentálne najlepší český futbalový tím, v Anglicku majú opačný názor. Britské médiá deň po debakli nešetrili kritikou a vo svojich denníkoch píšu, že futbalisti Liverpoolu sú podľa nich na túto súťaž príliš dobrí.

15.03.2024 21:54
Mohammed Salah Foto:
Mohammed Salah v zápase proti Sparte doslova čaroval.
debata (8)

„Liverpool bol výborný, ale českí šampióni úplne beznádejní. Je ťažké predstaviť si vo vyraďovacej časti európskych pohárov taký slabý tím ako Sparta,“ napísal denník The Sun po debakloch 1:5 a 1:6 od Liverpoolu.

„Ak by Salah hral každý týždeň proti takým zlým tímom, ako je Sparta, končil by každú sezónu s 80 gólmi,“ pokračoval ďalej denník.

Liverpoolsky denník Echo uviedol, že Reds sú úplne niekde inde ako Sparta.

„Ak by nestačil celkový výsledok na svetelnú tabuľu, pohľad na pražských hráčov, ktorí po takej výraznej porážke veselo poskakovali pred svojimi fanúšikmi, bol ďalším dôkazom, že hostia boli jednoducho vôbec radi, že sú na Anfielde. Proti Liverpoolu,“ napísal denník.

Slovan Bratislava Čítajte viac Zahrá si ešte niekedy Slovan v Prahe? Stop! Je to nemožné. Zbytočné vírenie vody, lebo k tomu už nikdy nedôjde

Z liverpoolskych hráčov vyzdvihla tamojšia tlač Egypťana Mohameda Salaha, ktorý v odvete na Anfielde jeden gól dal a na ďalšie troch prihral.

„Ak by Salah hral každý týždeň proti takým zlým tímom, ako je Sparta, končil by každú sezónu s 80 gólmi,“ napísal bulvárny The Sun.

The Reds dali podľa britských médií výhrou jasne najavo, že by sa hodili viac do Ligy majstrov ako do Európskej ligy.

„Kloppova partia je pre túto súťaž príliš dobrá a takýmto vyhladením osemfinálového súpera to dala veľmi dôrazne najavo,“ napísalo Echo.

Najbližší zápas čaká Liverpool už v nedeľu a výhrou nad Spartou sa naň Reds dokonale naladili. „Pre Liverpool to bol dobrý spôsob, ako otriasť Manchestrom United pred nedeľným štvrťfinále FA Cupu na Old Trafford,“ uviedol denník The Guardian.

Priemerné platy futbalistov v európskych súťažiach Fotogaléria - 28 fotiek Všetky fotky
Na nasledujúcich stránkach zistíte priemerný...
8 debata chyba