Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Čo to malo znamenať? Divákov počas žrebu dráždili vášnivé stony. Priznal sa k nim známy sabotér

V sobotu sa v nemeckom Hamburgu konalo dlho očakávané žrebovanie tímov do skupín na budúcoročných majstrovstvách Európy.

03.12.2023 12:11
826198742 Foto:
Žreb EURO 2024 v Hamburgu.
debata

Slávnostnú udalosť prenášali aj viaceré televízie. Nielen fanúšikovia pri obrazovkách ale v istej chvíli nevedeli, čo vlastne vidia, či skôr počujú.

Keď vyžrebovali tím Švajčiarska, v sále ikonickej budove Elphi sa začali ozývať zvláštne zvuky, nápadne pripomínajúce vášnivé stony z filmov pre dospelých.

Hostia, prítomné reprezentačné výpravy aj žrebujúce futbalové osobnosti na seba vrhali nechápavé pohľady. David Silva vrhal nervózne pohľady smerom, odkiaľ zvuky vzdychajúcej ženy vychádzali.

Rozpaky bolo vidieť aj na tvári nemeckého trénera Juliana Nagelsmanna a ďalších. Giorgio Marchetti, ktorý viedol žrebovanie, poznamenal, že „sú tu nejaké zvuky“.

Silva sa nenechal rozhodiť a svoju žrebovaciu úlohu dokončil. Zvuky krátko nato prestali. Ešte pár hodín nebolo jasné, kto mal trápnu vsuvku vlastne na svedomí.

Vinníkom bol v Británii známy komik a influencer Daniel Jarvis, ktorého jeho nekorektný humor a kanadské žartíky už viackrát dostali do problémov so zákonom.

Na sociálnej sieti vysvetlil, ako sa mu podarilo dostať vzdychy z porna do prenosu z hamburskej sály. Hostia najprv počuli zvuky ako detský plač, neskôr to znelo ako vzdychanie.

Nejde pritom o jeho prvý podobný kúsok, niečo podobné sa mu podarilo v januári počas stretnutia FA Cupu medzi Liverpoolom a Wolverhamptonom. Vtedy nachytal Garyho Linekera a Alana Shearera.

Symbol Hamburgu Elphi, miesto žrebu EURO 2024 Fotogaléria - 14 fotiek Všetky fotky
To by neboli Nemci, aby si nepripravili niečo...
debata chyba
Viac na túto tému: #žreb #EURO 2024 #losovanie #Majstrovstvá Európy