Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Slováci vytiahnu na hviezdneho Ronalda tajnú zbraň. Česi sú z nej absolútne unesení

Vypredaný štadión. Bitka o prvé miesto v tabuľke. Mimoriadne atraktívny súper na čele s hráčom, akých história futbalu veľa neponúkla.

04.09.2023 10:13
slovensko, bosna Foto: ,
Futbalisti Slovenska.
debata (23)

Na slovenských futbalistov čaká jeden z vrcholov kvalifikácie majstrovstiev Európy 2024, ktorým uzavrú prvú polovicu bojov o jednu z miesteniek na turnaji v Nemecku.

V piatok od 20.45 vyzvú na do posledného miesta zaplnenom Tehelnom poli Portugalsko. Suverénneho lídra J-skupiny, ktorý v doterajších štyroch dueloch nestratil ani bod, neinkasoval gól a nastrieľal ich štrnásť.

Portugalčania pricestujú do Bratislavy aj so svojím kapitánom, jedným z najväčších futbalistov dejín – Cristianom Ronaldom.

Platy futbalistov Paríža St. Germain Fotogaléria - 21 fotiek Všetky fotky
Pozrite si ročné platy futbalistov Paríža St....

Niekdajšia hviezda Realu Madrid či Manchestru United má síce to najlepšie už za sebou, no najmä vďaka nej sa vstupenky na duel predali v priebehu niekoľkých minút.

Majstri Európy z roku 2016 majú okrem Ronalda v kádri viaceré esá. Nie div, že sú veľkým favoritom stretnutia. Napokon, svedčia o tom aj kurzy stávkových kancelárií, ktoré z domáceho tímu urobili jednoznačného outsidera.

Na ihrisku však môže byť všetko inak. Tréner Francesco Calzona má v rukáve tiež niekoľko tromfov. Jedným z tých ofenzívnych by mohol byť Lukáš Haraslín.

Opora pražskej Sparty je v ohromnej forme, čo potvrdila aj v nedeľu. Český šampión nastúpil na ihrisku Liberca a v úvodnej hodine sa márne pokúšal o prekonanie domácej obrany.

Až do momentu, keď sa na ihrisko dostal práve Haraslín. Tomu stačilo len desať minút, aby otvoril skóre a ďalších osem, aby ho aj uzavrel.

Vďaka jeho dvom presným zásahom zvíťazila Sparta 2:0, dostala sa na čelo tabuľky a Slovák na prvé miesto poradia strelcov najvyššej súťaže.

Lukáš Haraslín Čítajte viac Pozor, strieľa Haraslín! Slovák prišiel na ihrisko a vystrieľal Sparte triumf nad Libercom

„Najprv sa posadil na lavičku ako tajná zbraň. V druhom polčase demonštroval, že šlo o dobrý zámer trénerského štábu Sparty,“ napísal o ňom portál isport.cz.

„Striedaniami sme dodali tímu novú energiu. Náš level sme po nich nielen udržali, ale ešte sme zvýšili kvalitu,“ chválil svojho zverenca Brian Priske.

Práve k nemu sa Haraslín po jednom z gólov rozbehol a so smiechom ho objal.

Na trávniku by nemal chýbať ani v piatok večer, tentoraz v reprezentačnom drese. Rozbehne sa v návale radosti aj k trénerovi Calzonovi a rozčertí Ronalda?

Načítavajú sa športové výsledky...

© Autorské práva vyhradené

23 debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #Sparta Praha #Lukáš Haraslín #česká liga #Francesco Calzona #kvalifikácia ME 2024 vo futbale