Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Skúsený Stoch dostal pozvánku do reprezentácie. Chce ísť na majstrovstvá sveta

Slovenskí reprezentanti v malom futbale sa od 26. októbra do 4. novembra predstavia na majstrovstvách sveta v Spojených arabských emirátoch.

23.08.2023 16:32
Miroslav Stoch Foto: ,
Miroslav Stoch.
debata

Ako informoval Slovenský zväz malého futbalu, tréner národného tímu Branislav Škorec má v príprave na podujatie i niekdajšieho futbalového reprezentanta Miroslava Stocha.

Účastník MS 2010 v Juhoafrickej republike a európskeho šampionátu vo Francúzsku v roku 2016 tvrdí, že na prípravu sa už veľmi tešil.

"Doposiaľ mi možnosť zúčastniť sa prekazilo vždy nejaké drobné zranenie. Teraz som sa už na príprave konečne mohol zúčastniť aj ja. Tréning som si užil. Konečne som videl nejaké veci z herného systému, mám však na čom pracovať a verím, že sa budem zlepšovať,“ povedal 33-ročný rodák z Nitry.

Stoch bol pri najväčších úspechoch slovenskej futbalovej reprezentácie, za ktorú odohral dovedna 60 zápasov a zaznamenal v nich šesť presných zásahov.

SR Futbal FL o titul 7. kolo Slovan Spartak BAX Čítajte viac Nech si to chlapci trnavskí vyskúšajú. Ukrajinské Dnipro nie je také silné ako predtým, ale má extra motiváciu

„Reprezentácia je vždy pocta. Množstvo zápasov som odohral vo veľkom futbale za reprezentáciu, tak verím, že teraz, keď už nehrám profesionálne futbal, absolvujem nejaké zápasy aj v reprezentácii v malom futbale,“ dodal Stoch.

MS v malom futbale sa uskutočnia v SAE, kde Stoch v minulosti hrával za mužstvo Al-Ain. V sezóne 2014/2015 tam hosťoval z tureckého Fenerbahce Istanbul. Stoch vraví, že motivácia mu pred svetovým šampionátom nechýba.

„Sú to majstrovstvá sveta, motivácia je veľká a ja by som bol veľmi rád, keby som si na nich znova mohol zahrať. Budem robiť všetko pre to, aby som sa do nominácie prebojoval,“ skonštatoval Stoch.

Slovenský výber sa v SAE predstaví v základnej F-skupine. V nej sa stretne s mužstvami Anglicka, Francúzska a Albánska.

Porovnanie Slovana a Trnavy Fotogaléria - 21 fotiek Všetky fotky
Spartak Trnava a Slovan Bratislava. Veční...
debata chyba
Viac na túto tému: #Miroslav Stoch #malý futbal