Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Kam sa podeli lístky na Ronalda? Zväz pustil do predaja len polovicu z kapacity

Nedostupnosť, nedostatok a zlyhávanie systému. Také boli najčastejšie sťažnosti na utorkový predaj balíkových vstupeniek na septembrové kvalifikačné zápasy EURO 2024 v ktorých privítajú slovenskí futbalisti Portugalsko (8.9.) a Lichtenštajnsko (11.9.).

28.06.2023 10:55
Štadión Tehelné pole. Foto:
Slovenských futbalistov proti Portugalsku bude hnať za dobrým výsledkom vypredané Tehelné pole.
debata (5)

Už pred oficiálnym začiatkom predaja (11:00) bolo na stránke spoločnosti Ticketmedia aktívnych približne 14 000 používa­teľov, ich počet sa neskôr ešte zvýšil.

Ako informoval Slovenský futbalový zväz, do predaja bolo daných celkovo 12 630 vstupeniek, čiže približne 56 percent z celkovej kapacity Tehelného poľa. Kde sa teda podelo zvyšných 44 percent?

ronaldo, tehelné pole Čítajte viac Ronalda chcú vidieť všetci. Slováci vypredali Tehelné pole za pár minút! Fanúšikovia zúria

Zhruba tisícku treba odpočítať kvôli bezpečnostným opatreniam a ostatné lístky, ktoré nešli do predaja, zväz odôvodnil takto:

„Na zvyšnú kapacitu vstupeniek majú opcie (v prípade zápasu s Portugalskom) Portugalská futbalová asociácia, UEFA a na oba zápasy partneri SFZ ako aj regionálne a oblastné futbalové zväzy,“ píše oficiálny web zväzu.

Dobrou správou pre fanúšikov je, že blokované sektory v spodnom ovále, ako aj nevyužité vstupenky z partnerských opcií, budú uvoľnené do online predaja v druhej polovici augusta.

O tom, kedy presne, bude futbalový zväz informovať.

Štatistiky Ronalda a Messiho v deň 36. narodenín Fotogaléria - 16 fotiek Všetky fotky
Počet strelených gólov. Lionel Messi: 807,...

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #slovenská futbalová reprezentácia #Slovenský futbalový zväz #slovenskí futbalisti #portugalskí futbalisti