Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Krása, ospevovali Bosniaci Tehelné pole. Pozastavili sa aj pri „biednej forme“ Slovákov

Na rozdiel od Slovák vstúpili futbalisti Bosny a Hercegoviny do kvalifikácie ME 2024 veľkolepo - víťazstvom 3:0 nad Islandom.

26.03.2023 10:41
SR šport futbal FL 21. kolo Slovan Trnava BAX Foto: ,
Tehelné pole.
debata (8)

„Bosniaci prídu po víťazstve nad Islandom nabudení a sebavedomí. Majú veľmi silnú mentalitu, ale my sa pozeráme na nás a nie na súpera. Základ je, že sa musíme zlepšiť,“ zdôraznil tréner slovenských reprezentantov Francesco Calzona.

Stredopoliar Stanislav Lobotka upozornil v sobotu na fyzický štýl hry súpera:

„Dnes sme si ich pozreli na videu. Vo štvrtok vyhrali 3:0 nad neľahkým súperom. Nerobili žiadnu výstavbu, hrali to skôr na sklepnuté lopty na útočníkov. Sú bojovní, idú do súbojov naplno, majú to v náture. Bude to fyzicky veľmi nepríjemný súper.“

Slovensko,Bosna Čítajte aj Zápas Slovensko - Bosna a Hercegovina sme sledovali ONLINE

Štart najväčšej hviezdy Edina Džeka je otázny, no dobrou správou pre nabudeného balkánskeho súpera je, že v sobotu v Bratislave trénoval.

„Džeko je veľmi dobre stavaný útočník, nepríjemný v súbojoch. Ak bude hrať, určite nebude ľahké ho brániť. Krunič je zasa behavý, má dobré nábehy za obranu. Cíti loptu a nebojí sa hrať. No nielen na nich si budeme musieť dať pozor,“ pokračoval Lobotka pred zápasom.

Amra Džeková Čítajte aj Pre lásku obetovala kariéru v USA. Táto modelka sa stará o pohodu najväčšej hviezdy Bosny

Redaktori športového portálu sportssport.ba si posvietili na jeho dejisko.

„Zápas sa odohrá na krásnom štadióne s názvom Tehelné pole či Národný futbalový štadión. Ide o krásnu futbalovú stavbu, hrá na ňom slovenská reprezentácia aj ŠK Slovan,“ píše sa na stránke, ktorá predstavuje aj históriu stánku a „spoluprácu štátu a majiteľa ŠK Slovan Ivana Kmotríka“ pri jeho výstavbe.

SR Senec šport futbal kval. ME2024 Luxembursko BAX Čítajte aj Calzona zareagoval na hodnotenie súboja s Luxemburskom. Nie som hlupák, s Bosnou ideme vyhrať

„Štadión ponúka veľa možností, zaujímavosťou je, že je pod ním parkovisko, kam sa zmestí takmer 1000 áut,“ pokračujú autori a pridávajú aj fotogalériu.

V závere sa venujú samotnému stretnutiu, ktoré sa začne o 20.45 a budeme ho sledovať naživo.

„Bosna má veľkú šancu zvíťaziť, Slováci sú vo veľmi biednej forme, no v Bratislave to budú mať Bosniaci určite mimoriadne ťažké,“ uzatvára web.

S biznismenom to nevyšlo. Spoznajte Amru Džekovú Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
S Edinom Džekom sa zoznámila v Amerike. Obaja...

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #slovenskí futbalisti #futbalisti Bosny a Hercegoviny