Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Calzona von! Šebo nerozumie trénerovi Slovákov, kvôli Weissovi mu posiela tvrdý odkaz

Francesco Calzona má za sebou prvú vážnu nomináciu. Taliansky tréner slovenskej futbalovej reprezentácie v pondelok doobeda oznámil menoslov hráčov, ktorí zabojujú v kvalifikácii ME 2024 o prvé kvalifikačné body.

14.03.2023 09:08
filip šebo, francesco calzona Foto:
Filipovi Šebovi sa nominácia Francesca Calzonu zjavne nepozdáva.
debata (15)

Medzi 25 futbalistov, ktorých môže Calzona použiť v domácich súbojoch s Luxemburskom a Bosnou a Hercegovinou sa neobjavil Vladimír Weiss ml.

Kapitán bratislavského Slovana a najlepší hráč ligy za minulý rok zostal len medzi náhradníkmi. Mnohých takéto Calzonovo rozhodnutie prekvapilo.

Napokon, aj na tlačovej besede tento krok taliansky kouč vysvetľoval.

Nevera, 6 detí, sms za tisíce. Príbeh Jesého Fotogaléria - 14 fotiek Všetky fotky
Ako z filmu - búrlivý, plný neuveriteľných...

„Dôvod je čisto taktický. Máme troch nových hráčov. Osem je ofenzívnych a niektorí z nich vedia ponúknuť aj alternatívne riešenia,“ vysvetľoval pred novinármi Calzona.

Toto jeho zdôvodnenie zdieľal ešte v pondelok na sociálnej sieti Filip Šebo. Bývalý reprezentant, ktorý odohral v národnom drese pätnásť zápasov a strelil v nich sedem gólov, zostal taktiež po oznámení nominácie zaskočený.

Dôvod? Absencia Vladimíra Weissa ml.

Slovensko, futbal, Francesco Calzona Čítajte viac Berme si príklad z Maďarov a neriešme zbytočnosti, hnevá sa Calzona. Niektorí si myslia, že sme v prvom koši a nie v piatom

„Prečítal som si to deväťkrát a nerozumiem tomu. Mohol by mi to nejaký Talian preložiť? Ďakujem,“ uviedol na Instagrame.

Okrem toho priložil k týmto slovám aj poriadne tvrdý hasthtag: Calzonaout (čiže Calzona von).

Tridsaťdeväťročný niekdajší futbalista so skúsenosťami z francúzskej, škótskej či nemeckej ligy tak dal jasne najavo, čo si o nenominovaní skúseného krídelníka myslí.

© Autorské práva vyhradené

15 debata chyba
Viac na túto tému: #Vladimír Weiss ml. #Filip Šebo #slovenskí futbalisti #Francesco Calzona #kvalifikácia ME 2024