Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Calzona von! Šebo nerozumie trénerovi Slovákov, kvôli Weissovi mu posiela tvrdý odkaz

Francesco Calzona má za sebou prvú vážnu nomináciu. Taliansky tréner slovenskej futbalovej reprezentácie v pondelok doobeda oznámil menoslov hráčov, ktorí zabojujú v kvalifikácii ME 2024 o prvé kvalifikačné body.

14.03.2023 09:08
filip šebo, francesco calzona Foto:
Filipovi Šebovi sa nominácia Francesca Calzonu zjavne nepozdáva.
debata (15)

Medzi 25 futbalistov, ktorých môže Calzona použiť v domácich súbojoch s Luxemburskom a Bosnou a Hercegovinou sa neobjavil Vladimír Weiss ml.

Kapitán bratislavského Slovana a najlepší hráč ligy za minulý rok zostal len medzi náhradníkmi. Mnohých takéto Calzonovo rozhodnutie prekvapilo.

Napokon, aj na tlačovej besede tento krok taliansky kouč vysvetľoval.

Nevera, 6 detí, sms za tisíce. Príbeh Jesého Fotogaléria - 14 fotiek Všetky fotky
Ako z filmu - búrlivý, plný neuveriteľných...

„Dôvod je čisto taktický. Máme troch nových hráčov. Osem je ofenzívnych a niektorí z nich vedia ponúknuť aj alternatívne riešenia,“ vysvetľoval pred novinármi Calzona.

Toto jeho zdôvodnenie zdieľal ešte v pondelok na sociálnej sieti Filip Šebo. Bývalý reprezentant, ktorý odohral v národnom drese pätnásť zápasov a strelil v nich sedem gólov, zostal taktiež po oznámení nominácie zaskočený.

Dôvod? Absencia Vladimíra Weissa ml.

Slovensko, futbal, Francesco Calzona Čítajte viac Berme si príklad z Maďarov a neriešme zbytočnosti, hnevá sa Calzona. Niektorí si myslia, že sme v prvom koši a nie v piatom

„Prečítal som si to deväťkrát a nerozumiem tomu. Mohol by mi to nejaký Talian preložiť? Ďakujem,“ uviedol na Instagrame.

Okrem toho priložil k týmto slovám aj poriadne tvrdý hasthtag: Calzonaout (čiže Calzona von).

Tridsaťdeväťročný niekdajší futbalista so skúsenosťami z francúzskej, škótskej či nemeckej ligy tak dal jasne najavo, čo si o nenominovaní skúseného krídelníka myslí.

© Autorské práva vyhradené

15 debata chyba
Viac na túto tému: #Vladimír Weiss ml. #Filip Šebo #slovenskí futbalisti #Francesco Calzona #kvalifikácia ME 2024