Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Weissa mrzí, že otec prišiel o titul. Teší sa na Trnavu

Slovenského futbalového reprezentanta Vladimíra Weissa mrzí, že jeho otec nezískal s Kajratom Almaty titul, v poslednom kole najvyššej kazašskej súťaže uplynulý víkend mu k nemu chýbali tri minúty.

09.11.2015 18:42
Vladimír Weiss Foto: ,
Vladimír Weiss.
debata

Vyfúkla mu ho Astana, ktorá v samom závere strelila gól Aktobe a víťazstvo 1:0 jej stačilo na to, aby o bod preskočila Kajrat.

„Sledoval som záverečné zápasy len cez internet, ale po stretnutí som si s otcom písal. Dúfal som, že titul získa, mrzí ma, že tesne oň prišiel. Otec príde teraz domov a preberieme to spolu osobne,“ reagoval Weiss junior.

Stredopoliar katarskej Lekhwiya SC sa teší teraz na dve stretnutia v reprezentačnom tíme – so Švajčiarskom a Islandom. „Momentálne sa nám v lige nedarí, prežívame dosť veľké sklamanie, lebo v posledných piatich zápasoch sme získali len bod. Teraz však už na problémy v klube nemyslím, koncentrujem sa na zápasy v reprezentácii. Som zvedavý najmä na trnavský štadión, kde privítame Švajčiarsko. Zatiaľ som ho videl len na obrázkoch, vyzerá veľmi pekne, dúfam, že bude v piatok vypredaný, všetci sa už veľmi tešíme,“ zdôraznil Weiss.

Očakáva dva ťažké zápasy. „Sú to pre nás prvé súboje po úspešnej kvalifikácii, na záver náročného roka. Budú pre nás určite dobrou prípravou s výbornými súpermi a vyhrať v nich nebude vôbec ľahké. Sme radi, že sme opäť spolu a chceme pokračovať v dobrých výkonoch z minulého obdobia. Verím, že to zvládneme. Pristúpime k stretnutiam zodpovedne, koncentrovane, inak by sme nemali šancu na úspech. Vieme, že do začiatku šampionátu neodohráme veľa stretnutí, každé bude dôležité, určite nám v príprave pomôžu.“

debata chyba
Viac na túto tému: #Vladimír Weiss ml. #Kajrat Almaty